Magasinet M!

5 grunde til at Apple Watch flopper

Og 5 gunde til, hvorfor den bliver et hit.

5 grunde til at Apple Watch flopper
Derfor flopper Apple Watch

1) Prisen. Forvent at smide 399 dollars. efter den billigste store model (42mm). Og det er før de danske skatter og afgifter. Så en pris herhjemme i nærheden af 3.500 kr. er vel mere realistisk. Det er som sagt for den skrabede sportsmodel i aluminium. Vil du ha' den i stål, skal du hoste op med 599 dollars. Til sammenligning koster den billigste iPhone 6 649 dollars. Eller 5.799 kr herhjemme. Så en pris i omegnen af 5.000 kr. er ikke helt urealistisk. Av av.

2) Vi aner stadig ikke, hvad vi skal bruge det til. Kan det noget, vores smartphone ikke kan?

3) Du er stadig afhængig af din iPhone, hvis du vil ha' det maksimale ud af Apple Watch.

4) Batteritiden stinker. Tim Cook proklamerede, at Apple Watch kan holde batteri i 18 timer ved blandet brug. Det vil sige 4-5 timer, når du giver uret gas, som du unægteligt vil gøre i starten. Det er bare ikke godt nok. 

5) Apple Watch er den første lancering af en (for Apple ny) produktkategori med Tim Cook ved roret i stedet for Apples ikoniske stifter Steve Jobs. Det er nu, det vil vise sig, om Tim Cook er skabt af samme støbning som Jobs, der havde en evne til at omdanne nærmest alt, hvad han rørte ved, til en kæmpe succes. Vi lader tvivlen komme ham til gode.

ANNONCE
5 grunde til at Apple Watch flopper
Derfor bliver Apple Watch et hit

1) Det er et Apple-produkt. Det lyder dumt, men vi tænkte præcis det samme, da Apple revolutionerede smartphone-kategorien med deres første iPhone tilbage i 2007.

"Øhh, det er en telefon med indbygget iPod? Big deal".

Det var en big deal. I dag har Apple solgt over 700 millioner iPhones på verdensplan. I 2010 tænkte vi præcis det samme, da Steve Jobs præsenterede den første iPad. Og det gik jo også meget godt. 

 

2) Ny skærmteknologi og den digitale krone. Apple har - modsat konkurrenterne - luret, at det ikke er det fedeste at fedte rundt på sådan en forholdsvis lille skærm med fingrene, som vi ellers har vænnet os til på vores smartphones. Derfor har de smidt en 'digital krone' ind i Apple Watch. Med denne kan du zoome og scrolle uden at skulle knibe din fingre sammen på skærmen. Med Force Touch-funktionen kan Apple Watch også registrere, hvor hårdt du trykker på skærmen. Det giver brugergrænsefladen en helt ny dimension.

 

3) Den kan hjælpe dig med at komme i bedre form. Med de indbyggede sensorer fortæller Apple Watch dig, når du har siddet ned for længe, hvor langt du har løbet og meget meget mere.

 

4) Apps. Tror du, Apple havde solgt 700 millioner iPhones uden App Store? Nej vel. Hvis Apple Watch går hen og bliver en succes, skal en stor del af den succes tilskrives de mange app-udviklere, der allerede er i fuld gang med at udvikle apps til uret. 

 

5) Apple Watch som score-gadget? Apple skriver: "Fortæl folk, at du tænker på dem, ved at sende lydløse og forsigtige prik til deres håndled. Du kan tilpasse prikket til dine forskellige kontakter." Så skal der flirtes. Helt uden at skrive. Win.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce