Magasinet M!

5 grunde til, du ikke har succes på dating apps

"Der er kun én ting, der er værre end at modtage en "hej, du ser sød ud" besked som det første"

Dating apps burde måske ikke være raketvidenskab. Og alligevel er der mange mænd og kvinder, der klager over, at de ikke har succes herpå. 

Og det kan der jo være mange grunde til. Også flere grunde, end vi kan nå at komme ind på her. 

Men synes du, at det halter lidt på match-fronten (og selvfølgelig lynhurtigt nægter, at det kan være din person, den er gal med), så kan du kigge nærmere på de fem fejl, vi har listet op her. 

1) Du har kun ét billede

De fleste dating apps giver dig mulighed for at have flere billeder. Udnyt det. Dating apps er ret overfladiske, og det er som oftest her, folk kigger, før de kigger din profiltekst. Så udnyt at du kan have flere billeder, men overvej dem nøje - hvilket leder os videre til punkt to. 

2) Man kan ikke se, hvem du er på billedet

Jeg har sagt det før, og nu siger jeg det igen: Det er vigtigt, at man kan se dig på dit billede. Så lad være med at have solbriller på, lad være med at have en kæmpe hat på, lad være med at stå med ryggen til og skue ud i horisonten og lad være med at stå i en stor vennegruppe, hvor man umuligt kan regne ud, hvem du er. 

Hvis du absolut skal have disse billeder, så lad være med at have dem som det første. Det gør det meget lettere for hende.

Og dig. 

3) Send den samme standard besked til alle

Der er kun én ting, der er værre end at modtage en "hej, du ser sød ud" besked som det første - det er at modtage en besked, som skriger langt væk af at være copy/paste til alle matches. Det kan være en lille gåde, et lille digt, eller et "skal vi se porno på dit spejl?"

Uanset hvad, så lad være med at skrive det samme til alle. 

4) Starte en samtale med gifs

Okay, måske er der én ting, der er lige så slem som at sende samme besked til alle - at starte en samtale med gifs. Jeg ved ikke, om alle lige pludselig er blevet enige om, at det er måden, vi kommunikerer på, men i så fald vil jeg gerne erklære mig uenig. Altså.. hvad skal man svare på det her? 

via GIPHY

ANNONCE

5) Vente for længe med at mødes med dine matches

Hvis du har været på dating apps, har du sikkert også prøvet at få et match og tænkt, at her kunne være potentiale til noget godt - men så er det alligevel bare kørt ud i sandet, fordi ingen har taget initiativ til at mødes, og det er alligevel begrænset, hvor ophidsende det er at modtage et "nå, men hvad har du så lavet i dag? Nå, arbejde igen? Også mig" dag efter dag efter.. 

Det kan være grænseoverskridende at spørge, om man ikke skal mødes med det samme, men også ret forfriskende. Så kan man jo spilde hinandens tid i virkeligheden i stedet for over skrift.. 

via GIPHY

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE