Magasinet M!

5 hobbyer der (måske) giver scoregaranti

Er du single? Løbet tør for ideer til at møde piger? Så er du heldig. Vi sendte Fyrtårnet ud for at teste, om man kan score ved at gå til dans, madlavning... Ja, se bare her, om han havde held i sprøjten.

5 hobbyer der (måske) giver scoregaranti

Artiklen blev bragt i M! magasinet nr. 156, november 2010

FÆLLESLØB

Forberedelse: I de fleste større byer findes der fællesløb arrangeret af sportsbutikker eller motionsforeninger. Det er gratis og kan findes på nettet.

Forventninger: Med en lungekapacitet på en halv liter er jeg temmelig sikker på, at jeg ikke kan imponere nogen med min kondition. Desuden er jeg lidt i tvivl om, hvor mange piger, der dukker op - og om de ikke i så fald er der for at tabe sig...

Sådan gik det: Jeg finder hurtigt en sportsbutik, der arrangerer fællesløb ved Søerne i København med instruktør for både et begynderhold og for let øvede. Jeg er der 20 minutter før - som den eneste - men langsomt begynder der at dukke flere op. Og det er stort set kun piger. Succes. "Har du været med før?" spørger jeg en ung, rødhåret pige, der står og tripper. Genialt med sådan en åbningsreplik. Helt uskyldig - og dog med så skumle bagtanker. Vi snakker lidt, indtil instruktørerne kommer og deler os op i to hold. Der er nu omkring 40 løbere - syv-otte fyre og resten af hunkøn. Jeg vælger begynderholdet, hvor jeg ikke bliver helt til grin, men desværre vælger stort set alle de lækre piger holdet for let øvede. Bummer. Den rødhårede er heldigvis på mit hold, og da vi løber inogenlunde samme tempo, får vi faktisk snakket en del.

Scoremuligheder: Slet ikke ringe. Der er masser af endog rigtig søde piger, og både under opvarmningen, løbeturen og udstrækningen er der god mulighed for at chatte lidt med dem. Hvis man begynder at komme der regelmæssigt, skal man nok kunne skaffe sig en date eller to.

Info: MarathonSport.dk

Scorechancer: 4 af 6 hjerter
ANNONCE
5 hobbyer der (måske) giver scoregaranti

SALSA

Forberedelse: En hurtig googling gav flere resultater for begynderkurser i salsa. Jeg valgte Salsadans.dk, hvor der lige var startet et hold.

Forventninger: Salsa er jo noget med tætte danse, smukke, lidenskabelige latinapiger, der ryster røv og en masse øjenkontakt. Der må virkelig være mulighed for at komme i nærkontakt med nogle søde piger. Og hvis de er der alene, er det jo nok fordi, de er single.

Sådan gik det: Allerede på vej op ad trapperne til danselokalet begynder jeg at ryste i bukserne. Og det er ikke et forsøg på at varme op til timen. Der er en del par i alle aldre, men bestemt også nogle søde enlige piger. Vi starter med lidt let opvarmning og går derefter til grundtrinene. Det går sgu egentlig meget godt, selvom jeg udefra helt sikkert minder mest om en skæv giraf. Men de andre er jo også begyndere... Jeg får heldigvis en sød og erfaren dansepartner, der kan give mig gode råd undervejs. Og det er bestemt også muligt at snakke lidt med hende, selvom det kræver lidt multitasking. Til sidst i timen danner vi en rundkreds, hvor man på skift danser med samtlige piger. Helt genialt, at man lige kan hilse på dem - og give dem et sødt smil.

Scoremuligheder: Der er bestemt gode muligheder for at snakke med søde piger til salsa. Både før, under og efter timen. Jeg var kun til en enkelt time, men det er nemt at forestille sig, at holdet kan blive rystet godt sammen. Instruktøren fortalte desuden, at flere hold går i byen og danser salsa sammen, så selv hvis der ikke er nogle på holdet, der er kærestepotentiale, kan du finde piger i byen, når du imponerer med dine skills.

Info: Salsalibre.dk

Scorechancer: 5 af 6 hjerter

ANNONCE
5 hobbyer der (måske) giver scoregaranti

YOGA

Forberedelse: Stort set alle motionscentre i Danmark byder på yoga, så bare meld dig ind i det lokale og skriv dig op til timen.

Forventninger: Et yogahold må simpelthen være proppet med søde og ikke mindst smidige piger, så mit eneste problem er nok, at jeg falder helt igennem, da jeg er cirka lige så smidig som en jernstang.

Sådan gik det: Pigerne lever bestemt op til forventningerne. En del af dem har et par år på bagen, men mindst halvdelen vil bestemt være en date værd. Til gengæld bliver jeg overrasket over at se så mange fyre - vel at mærke fyre, der har prøvet det før. Æv. Jeg smider min måtte ved siden af en rigtig dejlig, lyshåret tøs, der smiler sødt, mens jeg klunter mig igennem de første øvelser. Og så skal jeg ellers love for, at det bliver pinligt. Jeg havde aldrig forestillet mig, at det ville være så hårdt. Sveden pibler af mig, mine lemmer ryster af anstrengelse, og det er kun omkring 12 % af øvelserne, jeg kan være med på. Heldigvis synes den lyshårede pige bare, at det er sjovt, så jeg får lige vekslet et par ord med hende efter timen.

Scoremuligheder: Når først du får trænet dig lidt op, så du kan være med, skal der nok være et par pigebørn, der fatter interesse. Det er jo faktisk også en sport, der kan give dig lidt muskelmasse, så mon du ikke under alle omstændigheder får lidt øget interesse?

Info: FitnessWorld.dk

Scorechancer: 4 af 6 hjerter

ANNONCE
5 hobbyer der (måske) giver scoregaranti

LATINMIX

Forberedelse: Latinmix er en lidt mere avanceret form for Zumba. Det bliver tilbudt i Fitness World, så medlemskab dér er eneste forudsætning.

Forventninger: Et hold kun bestående af unge piger med rytme i kroppen - og 55 vanvittig pinlige minutter for journalisten med sort bælte i dårlig rytme.

Sådan gik det: Helt som ventet er jeg den eneste fyr, der dukker op. Heldigvis tager de dejlige piger rigtig godt imod mig - selvom de med garanti har gennemskuet mine skumle bagtanker. Hvorfor skulle der ellers stå en storsvedende mand i sin tredjebedste alder og svinge hofterne som en gay-kopi af Shakira? Jeg får dog kun søde smil. Desværre er alle pigerne hurtigt ude af lokalet efter timen, så jeg må nøjes med at smalltalke med den yderst veldrejede instruktør. Men hun er også en times ydmygelser værd i sig selv.

Scoremuligheder: Det er hverken Latinmix eller Zumba, du skal vælge, hvis du vil score piger. Dine chancer for at imponere pigerne er så godt som lig nul, med mindre du deler gener med Ricky Martin. Og skulle det være tilfældet, vil de helt sikkert tro, du spiller på det andet hold.

Info: FitnessWorld.dk

Scorechancer: 2 af 6 hjerter

ANNONCE
5 hobbyer der (måske) giver scoregaranti

MADLAVNINGSKURSUS

Forberedelse: Både AOF, LOF og FOF tilbyder madlavningskurser rundt omkring i Danmark. Vi fandt et kursus i thaimad på Frederiksberg hos AOF.

Forventninger: Her var jeg lidt på bar bund, for hvem melder sig egentlig til det? Er det kun midaldrende damer, eller kan man være heldig at støde ind i en sød ung pige?

Sådan gik det: Jeg møder op med bange anelser. Kurset har kostet 1.200 kr., og det er altså mange penge, hvis de andre kursister er +60 år. Det er de ikke helt, men vi er fire mænd, et par midaldrende kvinder og så heldigvis en yngre, der faktisk ser meget sød ud. Jeg er bestemt ikke nogen ørn i et køkken, men går frisk til sagen og melder mig til at lave en forret sammen med en af de andre herrer. Da vi alle har fået bikset noget mad sammen, sætter vi os ned og nyder festmåltidet. Og her er der faktisk god mulighed for at snakke lidt, men desværre er udvalget ikke det helt rigtige til formålet.

Scoremuligheder: Du skal være ualmindelig heldig med holdet, og jeg tror faktisk, at en mere moderne form for madlavning såsom sushi ville have været et bedre valg. Til gengæld er der god mulighed for at snakke indgående med de andre under spisningen.

Info: Aof.dk

Scorechancer: 2 af 6 hjerter

ANNONCE
Del

Seneste nyt