Magasinet M!

5 hotte celebrities, du ikke anede elskede computerspil

Du har måske mødt en af dem her, når du spillet World of Warcraft, mens du snildt kan være blevet dræbt af en anden i Halo. Her er fem kendte kvinder, som i hvert fald har én ting til fælles: De elsker computerspil.

5 hotte celebrities, du ikke anede elskede computerspil
Christina Aguilera

Foretrukne platform: Nintendo

Den verdenskendte sanger er kæmpe Nintendo-fan. Og det er især den lille røde, italienske blikkenslager som har hendes interesse. For hvis Mario havde været til i virkeligheden, havde filmmanden og kæresten, Matthew Rutler, nok fået sparket. 

For til et Nintendo-event tilbage i 2002 lød det således fra Aguilera:

"Min søster og jeg holder ofte Mario Party-battles. Hvis vi var prinsesser, havde vi helt sikkert inviteret Mario og Luigi på picnic."

Til et andet event i 2008 bar hun rundt på en specialudgave af en Nintendo Gamecube i pakningens håndtag hele aftenen. Her fortalte hun også, at hendes yndlingsspil til Nintendo var Mario Kart DS (det approver vi her på redaktionen).

ANNONCE
5 hotte celebrities, du ikke anede elskede computerspil
Olivia Munn

Foretrukne platform: PC 

The Newsroom-stjernen, Olivia Munn, er enhver mands drømmekvinde. Hun elsker tegneserier, er tosset med computerspil, og så drikker hun øl. Fx sagde hun engang:

"En ideel dag for mig inkluderer en ramme Pabst Blue Ribbon (amerikansk øl, red.) og Guitar Hero indtil kl. 3 om morgenen."

I 2011 smed hun desuden et billede af hende selv, der spillede Call of Duty: Modern Warfare 3, op på Twitter (vi elsker dig).

Munn blev kendt som vært for det (computer)nørdede tv-show, Attack of the Show, og har også været på forsiden af FHM.

ANNONCE
5 hotte celebrities, du ikke anede elskede computerspil
Gemma Atkinson

Foretrukne platform: PC

Den engelske skuespiller har selv proklameret, at hun er lidt af en gamer. Hun har indrømmet, at hun har gemt sin bedste barndomsven, Nintendos Game Boy, på sit badeværelse.

Senere har hun dog skiftet den håndholdte konsol ud med en PC-skærm, da hun i 2011 til det årlige britiske Video Game Awards (som hun var vært for) fortalte, at hun havde en passion for både Tomb Raider og Call of Duty.

Hun har desuden lagt stemme til Lt. Eva McKenna i strategispillet Command and Conquer: Red Alert 3 Uprising.

ANNONCE
5 hotte celebrities, du ikke anede elskede computerspil
Megan Fox

Foretrukne platform: Xbox

I et interview ved Toronto Film Festival tilbage i 2012 fortalte smukke Megan Fox, at hun var vanvittigt afhængig af Halo. Og det var især online-delen i Halo: Reach, der blev spillet. 

"De andre spillere kan se, at jeg er en pige, på den måde jeg spiller på. Det gør de nar af, men de har ingen idé om, at det er mig, der gemmer sig bag mit gamer tag," sagde hun. 

Hendes yndlingsspil er dog Mortal Kombat, for ifølge hende fungerer det godt til hendes hjerne.

ANNONCE
5 hotte celebrities, du ikke anede elskede computerspil
Mila Kunis

Foretrukne platform: PC

Guddommelige Kunis har været ekstremt afhængig af World of Warcraft (WoW). Så afhængig, at hun ligefrem talte åbent om den kolde tyrker, hun måtte gennemgå for at smide afhængigheden. 

Men for at få sit daglige computer-fix, valgte hun et andet spil som sit "rebound game". 

"Call of Duty er virkelig sjovt. Så snart du gennemfører det, unlocker du nazi-zombierne. Så er din mission bare at dræbe de her nazi-zombier. Og du dræber dem VIRKELIG meget," sagde Black Swan-stjernen ekstatisk tilbage på verdens største tegneseriemesse, Comic Con, i 2012.

Hun fandt dog ud af, at hun ikke bare var afhængig af WoW, da hun oplevede nøjagtig den samme afhængighed med Call of Duty. Well, Mila, du må spille alt det Call of Duty, du vil, hvis du går med en af os hjem.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE