Magasinet M!

5 lækre Instagram-berømtheder du formentlig aldrig har hørt om

I dag måles star-faktor i antal fans på de sociale medier. Disse fem babes har til sammen 7,8 millioner følgere på Instagram, men vi tvivler på, at du kender nogle af dem.

5 lækre Instagram-berømtheder du formentlig aldrig har hørt om

Der var engang, hvor man skulle medvirke i film, slå igennem som sanger eller få skudt en billedserie af eksempelvis Playboy, for at man kunne kalde sig selv berømt. Den tid er ovre, og førnævnte eksempler er i dag blevet overhalet af modeller, fitness-trænere og influencers på de sociale medier.

Instagram-stjerner tager eksempelvis tusindvis af kroner for at promote et brand i et foto delt med deres store og voksende følgerskarer Men hvordan slår man egentlig igennem på de sociale medier?

Sitet Unilad har samlet fem berømtheder på Instagram, som du formentlig aldrig har hørt om, og deres historie om, hvordan de blev kendte på det store internet.

Sophie Hannah Richardson

Følgere på Instagram: 100.000

Den 25-årige skønheds-blogger, som bor i London, startede med at tage billeder af sine outfits hver dag.

Til Independent siger hun:
"Jeg startede med at tage snaps af mit #OOTD (outfit of the day). Herefter begyndte jeg så at tage kvalitetsbilleder af min skønheds- og fashionstil. Jeg kan lide idéen om, at folk besøger min Instagram for at finde noget anderledes. Mit mål er at være pigen med det kreative, frække look, som ingen har haft før.

Richardson, der både har arbejdet med brands som Illamasqua, Urban Decay og Rimmel London, siger yderligere, at hun tit får tilbud fra kendte mærker om at anmelde deres produkter.

 

Tuesday chills in my @jadedldn satin playsuit ? #clouds #silky #satin #dreamy #bluehair #mermaid

A photo posted by ?SOPHIE?HANNAH?RICHARDSON?? (@sophiehannahrichardson) on Mar 29, 2016 at 11:50am PDT

ANNONCE

Iskra Lawrence

Følgere på Instagram: 1,3 millioner

Plus-size-modellen har givet genlyd i modelverdenen og blev berømt på Instagram, efter hun postede sin 'tiger stripe belfie' (et billede af hendes bagdel med strækmærker).

Lawrence har brugt sin Instagram til at promote kropspositivitet og har nægtet at retouchere sine modelbilleder.

Til MailOnline siger hun:

"Da jeg var 18 år fandt jeg ud af, at jeg i stedet for at ændre min krop til at kunne passe almindelige størrelser ville forsøge at ændre model-industrien."

I øjeblikket er Lawrence ambassadør for en anerkendt anti-retoucherings- og kropspositivitets-kampagne, og hun har for nyligt skudt en lingeri-serie med undertøjsfirmaet Aerie, som kun udgiver uredigerede billeder af deres modeller. 

 

? @iamiskra ? Make sure to follow her if you haven't already! #iskralawrence

A photo posted by iskra ? (@iskra_lawrence) on Dec 24, 2015 at 1:58pm PST

ANNONCE

Kayla Itsines

Følgere på Instagram: 4,8 millioner

Itsines er af lige blevet kåret som en af Time's Magazines mest betydningsfulde mennesker på internettet.

Hun begyndte sin karriere med at arbejde i et træningscenter kun for kvinder og forklarede på sin hjemmeside, at hun ikke følte, de instruktioner, hun gav til kvinderne i centret, skabte gode nok resultater. Derfor besluttede hun sig for at lave sin egen research og skabe sine egne øvelser.

Ifølge Business Insider blev Itsenes' massive succes på de sociale medier skabt ved et uheld - hun vidste nemlig ikke, at følgere kunne se hendes opslag.

Men nu nyder hun altså godt af sine næsten fem millioner følgere og fungerer som online sundheds- og fitnessrådgiver. 

 

When I had black hair hahaha I kinda like it ?? What's everyone doing for Easter ? I'm Greek and we celebrate Easter at a different time this year. I think ours is on May 1st? Don't quote me on that one haha ??www.kaylaitsines.com/app #bbg #sweatwithkayla

A photo posted by Kayla Itsines (@kayla_itsines) on Mar 23, 2016 at 9:00pm PDT

ANNONCE

Jordyn Woods

Følgere på Instagram: 941.000

Jordan Woods er en af vores generations mest populære kurvede modeller og er for nyligt blevet signet med firmaet Wilhelmina Curve. Hun har taget Instagram med storm og ønsker at ændre måden, vi ser på plus-size-industrien.

Til Teen Vogue siger hun:
"Jeg vil gerne have, at andre piger med kurvede former indser, at de ikke behøver at have bestemt tøj på, bare fordi man har former. De er i virkeligheden mere selvsikre end alle andre. De er bare anderledes - de er også mere normale, og flere folk kan relatere til det, fordi størstedelen af folk altså ikke passer en size 2. Det er virkelig sejt."

 

It was actually freezing outside.. These are from my first test shoot ever with @nicolelebris ??

A photo posted by @jordynwoods on Feb 9, 2016 at 1:34pm PST

ANNONCE

Charlie Barker

Følgere på Instagram: 617.000

19-årige Charlie Barker havde aldrig forestillet sig at blive en internet-sensation. Men med sine næsten 620.000 følgere er hun hurtigt blevet berømt på de sociale medier. Til Hunger TV fortæller hun, at hun skabte sin følgerskare henover sommeren, da hun ledte efter noget at fordrive tiden med.

Om sin Instagram-konto siger hun:

"Jeg blev fascineret af idéen om, at jeg kunne have et uendeligt antal af idéer, som udelukkende ville blive kontrolleret af mig. Jeg elsker det faktum, at der næsten ingen regler er."

Hun er efterfølgende blevet scoutet gennem sin profil og har signet med Select Models i London. 

 

Damn who the fuck is that.. lil mermaid?

A photo posted by Charlie Barker (@charliexbarker) on Mar 16, 2016 at 12:28pm PDT

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE