Magasinet M!

5 lande i Europa, hvor du kan få den billigste fadøl i sommerferien

Hvem skal med på øl-eventyr?

Når sommeren nærmer sig, leder mange efter det perfekte feriested, hvor de kan slappe af og nyde en kold øl uden at sprænge budgettet. Europa har flere destinationer, der tilbyder både skønne oplevelser og billig fadøl. Her er fem lande, hvor du kan nyde din ferie med nogle af de laveste ølpriser!

ANNONCE

Tjekkiet


Gennemsnitlig pris for en fadøl: Ca. 1-2 euro (7,5-15 kroner )

Tjekkiet, og især hovedstaden Prag, er kendt for sine billige og velsmagende øl. Prag er fyldt med historiske bryggerier og hyggelige pubber, hvor du kan smage den berømte tjekkiske pilsner. De lokale er stolte af deres ølkultur, og det er ikke usædvanligt at finde en halvliters fadøl til priser, der vil glæde enhver ølentusiast.

Polen


Gennemsnitlig pris for en fadøl: Ca. 1,5-3 euro (11-22,5 kroner)

Polen tilbyder nogle af de bedste ølpriser i Europa, især i byer som Kraków og Warszawa. Med en rig historie inden for brygning og en voksende craft beer-scene, er Polen et must-visit for ølelskere. Uanset om du er på en trendy bar i Warszawa eller en traditionel pub i Kraków, kan du nyde en billig og lækker øl.

Ungarn


Gennemsnitlig pris for en fadøl: Ca. 1,5-2,5 euro (11-18,5 kroner)

Budapest, Ungarns pulserende hovedstad, er kendt for sine termiske bade, smukke arkitektur og billige øl. Ølkulturen her er stærk, og du vil finde et bredt udvalg af lokale og internationale øl på både hippe barer og traditionelle knejper. Den lave pris på øl gør Budapest til et perfekt sted for en afslappende og budgetvenlig ferie.

Slovakiet


Gennemsnitlig pris for en fadøl: Ca. 1,5-2,5 euro (11-18,5 kroner)

Slovakiet, og især hovedstaden Bratislava, byder på overkommelige ølpriser og en hyggelig atmosfære. Byens gamle bydel er fyldt med charmerende pubber og ølhaver, hvor du kan nyde en kold øl uden at betale en formue. Det er også værd at udforske landets små bryggerier, som producerer nogle fantastiske øl.

Bulgarien


Gennemsnitlig pris for en fadøl: Ca. 1-2 euro (7,5-15 kroner)

Bulgarien er en skjult perle, når det kommer til billige øl og smukke strande. Sofia, landets hovedstad, og kystbyerne ved Sortehavet tilbyder nogle af de laveste priser på øl i Europa. Nyd en solrig dag ved stranden med en kold fadøl i hånden, eller udforsk byens livlige natteliv uden at bekymre dig om prisen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt