Magasinet M!

5 måder du kan have god sex med søstjernen

Sådan får du mest ud af timerne med din pude-prinsesse5 måder du kan have god sex med søstjernen

Hvis vi kigger lidt firkantet på konceptet lagengymnastik, findes der to typer af piger. Pigen der elsker at forkæle, og hende der ikke gider løfte en finger.

Den sidste er ofte omtalt som søstjernen eller pude-prinsesse. Du ved, hende der bare ligger flat på ryggen, hvor du samtidig er lidt i tvivl, om hun egentlig gider.

Når det så kommer til, at have sex med en knap så aktiv pige, findes der både en god og en dårlig nyheder. 

Den dårlige nyhed er, at du nok kommer til at gøre det meste af arbejdet, fordi hun bare ligger der og nyder sig selv. Den gode nyhed er, at du har fuld kontrol og du kan gøre det ved hende, som du synes virker for dig. JA TAK!

1. Dirty Talk

Om du er i fuld gang med de magiske fingre eller lader kærligheden trænge ind mellem hendes lange stænger, er der en ting du skal have in mente. Dirty talk. Langsom, lav og fræk snak har alle dage været en sikker vinder hos de langhårede. Jo mere sexet hun føler sig, jo mere sexet opfører hun sig også.

Husk: Dirty talk skal gerne handle om hende. For guds skyld ikke om smølfer, hundehvalpe eller andre piger.

2. Vend hende om

Gider hun ikke være øverst? Fint nok, du kan bare vende hende om. Her kan hun stadig få lov, til at være din pude-prinsesse, mens du kan få lov at prøve noget nyt af. Nej, jeg snakker ikke om anal. Kvinder kan godt lide overraskelser, men mere som i blomster og søde beskeder.

Forsøg dig med populært kaldte "pensionerede hund". Hun har hovedet i madrassen, en pude under maven og samlede ben. Der skal selvfølgelig lige være plads nok til "The Punisher", men ellers er det virkelig en god position, både for dig og for hende.

ANNONCE
Del

Seneste nyt