Magasinet M!

5 mindre kendte tegnefilms-serier, du skal se

Selvom The Simpsons for længst har haft sine bedste dage, er serien lige blevet fornyet til en 27. og 28. sæson (!). Vi synes hellere, at du skal kaste dig over disse fem mindre kendte, men meget mere underholdende kult-tegnefilm.

5 mindre kendte tegnefilms-serier, du skal se

BOB'S BURGERS (2011 - )

Hvor mange sæsoner: 5. sæson er stadig i gang

Om: Serien handler om Familien Belcher - forældrene Linda og Bob og deres børn Louise, Gene og Tina - som driver en burgerrestaurant. Det er en af de mest mærkværdige familier på TV, der er derude. Persongalleriet er yderst identificerbart, hvad enten det er Linda, der elsker at drikke et glas vin efter maden, eller den socialt akavede teenagerdatter, Tina, der er drengesyg. I modsætning til de andre serier, hvor en amerikansk familie er i centrum - her tænker vi på The Simpsons og Family Guy - holder Bob's Burgers niveauet. I hvert fald indtil videre.

Hvor kan jeg streame det: Amerikansk Netflix


ADVENTURE TIME
 (2010 - )

ANNONCE

Hvor mange sæsoner: 7. sæson har premiere sidst i år

Om: Den rablende skøre Cartoon Network-serie ser på overfladen meget barnagtig og random ud. Men når først Jake og Finn tager dig med ind i en verden, hvor alt bogstaveligt talt er muligt, er du solgt. Her møder de den ene mere vanvittige karakter efter den anden - heriblandt Iskongen, Vampyrdronningen og et kæmpe, talende citron-lignende væsen (Lemongrab). Det er utroligt underholdene og ekstremt tempofyldt.

Hvor kan jeg streame det: Netflix


RICK AND MORTY
 (2013 - )

ANNONCE

Hvor mange sæsoner: 2. sæson har premiere i juni

Om: Denne bizarre serie er blevet rost for at være et frisk pust til den efterhånden noget udvandede skare af voksentegnefilm. Det er fortællingen om en sociopatisk videnskabsmand, der sammen med sit dumme barnebarn rejser til andre dimensioner, alien-verdener og i et afsnit sågar ind i en mands indre organer. Lyder det ikke komplet sindssygt? Det er muligt. Men "sindssygt" er i vores verden et hit, når det kommer til tv-serier.

Hvor kan jeg streame det: YouTube


ARCHER
 (2009 - )

ANNONCE

Hvor mange sæsoner: 7. sæson har premiere næste år

Om: Hvis du kan lide spionfilm, er Archer lige dig. Som en hypervoldelig, sexfyldt og fuldstændig absurd gakket version af spionkomedien Get Smart har serien høstet store roser både blandt seere og kritikere. Archer har måske det mest foragtelige persongalleri, siden vi blev præsenteret for personerne i Seinfeld og It's Always Sunny in Philadelphia, og er alt det, James Bond- og Bourne-filmene ikke tør at være.

Hvor kan jeg streame det: Netflix


THE BOONDOCKS (2005 - 2014)

ANNONCE

Hvor mange sæsoner: 4 sæsoner

Om: Serien er baseret på en avis-tegneserie, men har også opnået fin succes som tv-serie. Det er Adult Swim (dem med Robot Chicken), der står bag, hvilket som regel er et kvalitetsstempel. Selvom serien er et virkelig satirisk take på politik og den menneskelige race, er den både stærk, gribende på en meget ukonventionel måde. Stærkt anbefalelsesværdigt.

Hvor kan jeg streame det: Amerikansk Netflix

ANNONCE
Del

Seneste nyt