Magasinet M!

5 nemme måder at pifte dit sexliv op på

Lidt ekstra krydderi i tilværelsen?

Hvis man har været sammen med sin partner i længere tid, så kan det være et forfriskende pust at ændre lidt i rutinerne og finde på noget nyt og sjovt at lave sammen - især i soveværelset!

Uanset om man er kørt lidt fast i hverdagen, eller bare trænger til at opleve noget udover det sædvanlige - så har vi fundet fem skarpe bud på, hvordan du kan pifte balladen op under dynerne!

ANNONCE
Foto: Pexels - 5 nemme måder at pifte dit sexliv op på Foto: Pexels

Hav en falsk affære.. med din partner

Skilsmisseraten er skyhøj i disse dage - primært fordi en af parterne måske føler, at modparten ikke kan ‘leve op’ til de ønsker, man gerne vil have indfriet. Inden man smider håndklædet i ringen? Prøv at have en affære med din partner.

Det kan lyde skørt og lettere akavet - men vi snakker ikke det store rollespil. Prøv i stedet at sætte en stemning eller en situation op, hvor I ikke bare er jer selv.

Glem hvad I plejer at gøre. Brug lidt tid i løbet af dagen på at udtænke nogle tanker om, hvad I godt kunne tænke jer at eksperimentere med i soveværelset, eller føler, at I mangler - og brug det til at danne en midlertidig persona, som så skal mødes for en aften med hinanden. Hvem ved, hvor det fører hen?

Skru op for orgasmerne hos begge

Mens mange guides råder dig til at slå orgasme-kapløbet ud af hovedet - hvilket også er en god ting, for så husker du at nyde øjeblikket og ikke kun holde fast i orgasmen som et mål - så er det også en rigtig god til at gøre netop orgasmen til noget særligt.

Der findes utallige måder at få både manden og kvinden til at opnå klimaks - og der findes endda en masse remedier, som kan gøre orgasmerne endnu vildere.

Sæt noget tid af til den enkelte partner på skift, hvor hovedfokusset er en opbygge en voldsom orgasme - for som man siger: mere vil have mere!

Og så begynder sex-rutinen at blive rigtig sjov.

Her er et par eksempler på, hvordan man opnår en vildere orgasme: 

Sådan får du manden til at komme hårdere

Sådan får du kvinden til at opnå et vildere klimaks

ANNONCE
Foto: Pexels - 5 nemme måder at pifte dit sexliv op på Foto: Pexels

Brætspil i soveværelset

Ja, det lyder som en tør og kedelig omgang, hvis forspillet skal være en omgang Scrabble. Men det er langt fra, hvad vi mener med denne - af og til skal der ikke så meget til, før stemningen bliver hed i soveværelset, og mens man hurtigt kan sætte et unødvendigt pres på sig selv og sin partner ved at sige ‘nu skal vi dyrke sex’ - så kan man i eget tempo opbygge sexlysten med et sexspil.

De findes i mange forskellige afskygninger. Alt fra små, stille spil, hvor man snakker lidt om sex og udfordrer hinanden til at fortælle fantasier - og til de mere avancerede, hvor man egentlig bare slår med terningerne og får besked på, hvordan slagets gang skal være!

Brætspillet til det langsomme forspil

Brætspillet til sex lige på og hårdt

Sanseleg

Her snakker vi ikke timer lange forspil med en fjer og tålmodighed - men derimod at I frarøver hinanden af de primære sanser: synet. Ofte er det den ene partner, som får bind for øjnene, men prøv at gøre det begge to og bare føl jer frem.

Pludselig opdager man, hvordan sex spiller ind med sanserne på en ny måde og selve det at udforske og genopleve din partners krop uden at bruge øjnene - så sker der magi!

Sex med ord

En af de største tabuer i parforholdet kan være at sætte ord på tingene. Desværre. Mange problemer ville blive løst, hvis man bare ikke forventede, at modparten var tankelæser - åben munden!

I stedet for at sige ‘jeg ville ønske, du var sådan og sådan’, hvilket giver en negativ klang og en bebrejdelse, så prøv i stedet at have sex, hvor tingene bliver italesat. Det kan godt være lidt mekanisk og akavet til at starte med - men en enkelt session med dette, vil måske åbne øjnene op for begge parter om, hvad der fungerer.

Italesæt, når det er godt, italesæt, når der er noget, der kunne være bedre eller på en anden måde - guide hinanden for en enkelt sex-akt, og så vil der måske opstå sød musik.

Og dirty talk findes jo på mange måder!

ANNONCE
Del

Seneste nyt