Magasinet M!

5 nemme tricks til at holde længere i soveværelset

Lidt længere udholdenhed i soveværelset?

Hvis du går og døjer med lidt for tidlig ‘begejstring’, når du er sammen med kvinder, så ved vi vist alle, at det kan føles som et kæmpe nederlag.

Men op med humøret - der er hjælp at hente. Også uden at du skal ud og investere i tvivlsomme heksedoktor-recepter og diverse 'for godt til at være sandt'-remedier.

Der findes en række simple tricks til, hvordan du kan optimere din banetid på soveværelsesfronten - og de fleste kræver ikke det store af dig.

Følg med herunder!

ANNONCE
Foto: Pexels - 5 nemme tricks til at holde længere i soveværelset Foto: Pexels

1) Timeout

Her handler det om at stoppe LIGE inden, at det føles rigtig godt - hvad enten det er under onani eller samleje.

Du skal stoppe lige inden udløsning - afvent i 30-60 sekunder og forsøg så igen. Jo mere, du lærer at kontrollere de tidspunkter, hvor du er ved at nå klimaks, jo bedre bliver du til at forlænge mellemrummene mellem stoppene og dermed få bedre kontrol over din udløsning.

Det handler lidt om at forstå den seksuelle energi og dermed opnå en bedre forståelse for, hvordan din krop responderer på sex, onani og samleje - så du bedre kan bruge det i praksis.

-  ret praktisk at eksperimentere med selv, inden man overrasker fruen med den helt store tur.

ANNONCE
Foto: Pexels - 5 nemme tricks til at holde længere i soveværelset Foto: Pexels

2) Porno Interval-træning

Ja, det lyder lidt som en joke, men hvis du er typen, der gebærder dig på de smudsede sider såsom Pornhub - så har du måske faldet over et par ‘try not to cum’-challenge.

Og mens de fleste af disse egentlig bare er mange hurtige klip i træk med det formål at gøre det nemt for dig at nå i mål - så har flere film faktisk gjort noget ud af det med et formål om, at du kan forbedre din tid i soveværelset.

Videoerne er skræddersyet med indlagte pauser, tempo-regulering og guide til, hvornår du må onanere.

Videoerne er ofte 8-12 minutter, hvori du skal onanere til takten af musikken, mens du stimuleres af scenerne - det skifter løbende i tempo, hvor dit job så er at overholde reglerne og indstille dit mindset til, at du ikke må komme, før videoen siger, at det er tid.

Workplay!

ANNONCE
Foto: Pexels - 5 nemme tricks til at holde længere i soveværelset Foto: Pexels

3) Variationens ædle distraktion

Dette er en meget gængs teknik og en teknik, du kan bruge både som træning alene, eller hvis du er sammen med en ny partner og gerne vil skjule, at du er tæt på at komme.

Styr slagets gang ved at skifte til en ny stilling eller seksuel taktik, når du er tæt på at nå klimaks - mellemrummet i skiftet minder lidt om den pause, du gør i punkt 1, og giver dig lige mulighed for at få vejret og indstille dit mindset på en anden følelse.

Hvis det er ret kritisk og vi snakker, at der ikke skal mere end to ryk til, før der er betaling ved kasse 1?

Så tag en længere pause, hvor du enten trækker dig ud og går ned på hende, giver hende lidt massage, taler frækt eller lignende, så du lige får distraheret og trukket tid ud UDEN at sænke tempoet /stemningen i akten.

ANNONCE
Foto: Pexels - 5 nemme tricks til at holde længere i soveværelset Foto: Pexels

4) Mig-Dig-Os-Kombinationen

Denne kan måske være lidt avanceret for nogle mennesker, da det er meget forskelligt, hvornår man er klar til sex igen efter udløsning som mand - men du kan forlænge sexakten ved at lave en tre-trins-raket i soveværelset.

Første skridt:

Forspillet, hvor kvinden giver dig et blowjob med udløsning.

Andet skridt:

Mellemspillet, hvor du får giver kvinden oralsex, massage og udløsning. Andet trin kan ofte være tids nok til at manden er klar igen.

Tredje skridt:

Slutspillet, aka. sex

- Alternativt kan det anbefales at masturbere 1-2 timer inden man forventer, at samlejet finder sted - på den måde er sandsynligheden for nedsat følsomhed og opbygget seksuel overgearethed minimeret.

ANNONCE
Foto: Pexels - 5 nemme tricks til at holde længere i soveværelset Foto: Pexels

5) Penisringe og træningsudstyr

Vi har ikke altid den helt store tiltro til cremer, pumper og lignende, som skal gøre noget magisk ved kalorius på ingen tid - men visse redskaber er noget, der rent fysisk giver mening.

Eksempelvis en penisring.

Den klemmer om roden af din penis og gør, at blodet bliver længere i penissen og desuden giver evnen til at holde længere på grund af presset - og så får du en længerevarende erektion!

Se et udvalg af penisringe her (reklamelink)

En anden taktik er at købe sig til træningsudstyr - man kan få et koncept, som hedder MyHixel, som i al sin enkelthed er en træningsmasturbator, hvor man i gennem en række små mobilspil kan opbygge stamina og evne til udholdenhed gennem skræddersyede teknikker.

Tjek MiHixel-træningskittet ud her (reklamelink)

Nu er der ikke andet for end at komme i gang med øvelserne - og til forskel fra andre øvelser, så er der ikke meget kedeligt over disse discipliner!

ANNONCE
Del

Seneste nyt