Magasinet M!

5 saftige sexscener

Lesbisk sex, en trekant og en ung, hot Sharon Stone, der binder Michael Douglas. Vi har samlet fem scener, der får 50 Shades of Grey til at ligne noget, der kunne være blevet sendt på Ramasjang

5 saftige sexscener
Blue is the Warmest Color (2013)

Hvem: Adéle Exarchopoulos og Léa Seydoux

Hvorfor: Et tre timer langt fransk drama om en ung, usikker kvinde, der ikke helt har fundet ud af sin seksualitet endnu? Ja, det lyder ikke ligefrem specielt sexet. Vi indrømmer da også, at vi kun så filmen på grund af den ekstremt omtalte 12 minutter lange og meget explicitte lesbiske scene mellem smukke Adéle Exarchopoulos og Léa Seydoux. Det var næsten mere, end selv vi kunne klare.

Se scenen her, og se hele filmen på Netflix 

ANNONCE
5 saftige sexscener
Rødt Chok (1973)

Hvem: Julie Christie og Donald Sutherland

Hvorfor: Rødt Chok ville ikke stå som en af de største horrorklassikere den dag i dag, hvis ikke det var på grund af Julie Christie's og Donald Sutherland's meget inderlige, "ægte" og i den grad kontroversielle sexscene. Efter filmen havde haft premiere, gik der rygter om, at Christie og Sutherland ikke bare simulerede seancen. Et rygte, som endnu eksisterer i dag.

Bedøm selv ægtheden her

ANNONCE
5 saftige sexscener
Iskoldt Begær (1992)

Hvem: Sharon Stone og Michael Douglas

Hvorfor: Hvis der er nogen, der oser af sex - også selvom hun i dag er blevet 56 år - så er det Sharon Stone. Hun har aldrig været bleg for at vise hud, og det gælder i den grad også for hendes rolle som Catherine Tramell i Paul Verhoeven's 92-klassiker, Iskoldt Begær. Især den over fire minutter lange scene, hvor hun bl.a. binder Michael Douglas til sengen og nærmest voldtager ham er et stort turn-on. Så er vi ligeglade med, at hun render rundt og slår folk ihjel med en issyl.

Se scenen her

ANNONCE
5 saftige sexscener
Wild Things (1998)

Hvem: Denise Richards, Neve Campbell og Matt Dillon

Hvorfor: Nej, Wild Things er ikke en specielt god film. Alligevel elsker vi den her på redaktionen. Det skyldes mest af alt, at 90'er-sexsymbolet Denise Richards er topløs flere gange. Swimming pool-scenen med Neve Campbell er fræk, men det er særligt trekantsscenen med selvsamme Campbell og en handsome Matt Dillon, som vi hefter os ved. Puha, hvor er du en heldig mand, Matt.

Se scenen her

ANNONCE
5 saftige sexscener
Nymphomaniac (2013)

Hvem: Stacy Martin, Charlotte Gainsbourg, Nicolas Bro og mange flere

Hvorfor: Selvfølgelig skal vi have et dansk islæt på listen. Og hvem andre end Lars Von Trier skulle det være? Vi kunne have taget gruppeknaldsscenen fra Idioterne (ej okay, den er alligevel ikke specielt sexet) eller scenen fra badet i Antichrist, men der er dog ingen af dem, som slår Triers nyeste sex-epos, Nymphomaniac. Alle sexscenerne er skudt to gange; én gang med de rigtige skuespillere, der lader som om, at de har sex; og én gang med body doubles - pornoskuespillere - der rent faktisk har sex. Efterfølgende er det blevet klippet sammen, så man slet ikke lægger mærke til det. Det er umuligt at vælge én scene, men vi hælder selvfølgelig til dem, hvor søde Stacy Martin er med.

Vi kan ikke linke til til sexscenerne, da de kun findes på diverse voksensider (you know what to do). Hele filmen kan lejes på Viaplay. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt