Magasinet M!

5 seje rumvæsener - og 1 fesen

Vi kårer 5 seje rumvæsener - og giver dig en knap så cool grøn gnom, der skulle tvinges til at se 'Skyline'.

5 seje rumvæsener - og 1 fesen
Predator

Arnolds nemesis numero uno. Verdens sejeste jæger, der ville give selv B.S. Christiansen kamp til stregen. Med et arsenal af ubehagelige våben og et ækelt fjæs selv en mor ikke kunne elske, rejser de lede 'predators' til jorden for at jage mennesker og samle trofæer - deres kranier. Første gang vi stiftede bekendskab med en predator var i 1987 i filmen af samme navn med den legendariske Arnold Schwarzenegger. 

 

Van Damme som Predator

Oprindeligt var det Karate-bøffen Jean Claude Van Damme, der skule hoppe i predator-dragten, men i stedet blev det den enorme Kevin Peter Hall på 210cm, der endte med at spille rollen som den ikoniske dræber. Siden den oprindelige Predator har vi stiftet bekendskab med verdens sejeste jæger hele fire gange, hvoraf to af gangene har været over for en Alien. Ingen tvivl om, at den første film er langt den bedste.

 

Bonusinfo: Kevin Peter Hall spiller også helikopterpiloten i Predator.

ANNONCE
5 seje rumvæsener - og 1 fesen
Alien
Hvis Predator er verdens sejeste jæger, er Alien verdens ubestridt sejeste rovdyr. Med en naturlig tørst efter menneskekød, død og ødelæggelse og med blod som syre kan det ikke anbefales at holde Alien som kæledyr. Når det er sagt, kunne vi godt tænke os at troppe op i Gellerupparken med vores helt egen Alien, næste gang der er arrangeret hundeslagsmål. Bye bye, Pit Bull.

Alien kom til verden i 1979 og har siden haft et utal af efterfølgere, hvor den klart fedeste har været James Camerons actionbasker, Aliens, fra fra 1986.

Vi ved ikke hvordan vi mindst ville dø: Blive 'befrugtet' ved at få stoppet et Alien-æg langt ned i halsen for derefter at føde det lille krabat - direkte gennem maven, eller om vi vil stå ansigt til ansigt med den lede djævel og nøjes med at få hjernen penetreret.

ANNONCE
5 seje rumvæsener - og 1 fesen
Sil i Species
Verdens frækkeste alien. Uden tvivl. Natasha Henstridge spillede rollen som den sexede dræber-alien Sil til perfektion. Det indebar, at hun sagde ganske lidt og smed tøjet det meste af tiden. Med andre ord, alle fyres drømmedate. Altså lige indtil hun på brutal vis slog dem ihjel.

Species fik premiere i 1995 og var et overraskende stort hit. Vi gætter på, at det havde noget med den nøgne alien at gøre.
ANNONCE
5 seje rumvæsener - og 1 fesen
Marsboer i Mars Attacks
De lede marsboere i Tim Burtons kulsorte Mars Attacks fra 1996 har ikke kun dødsensfarlige våben, men også en dødsensfarlig - og sort - humor. Tim Burton har ladet sig kraftigt inspirere at 60'ernes alienfilm, og det er der kommet en ganske underholdende omend meget anderledes film ud.

Et af filmens klart fedeste øjeblikke er, hvor lederen af marsboerne skal holde en tale (på volapyk vel at mærke) for den amerikanske kongres, men ender med at slå mikrofonen til side og udslette alle tilstedeværende i salen.
ANNONCE
5 seje rumvæsener - og 1 fesen
The Thing fra The Thing

Der var engang, hvor Kurt Russell var en sej skuespiller og John Carpenter kunne finde ud af at skrue en nervepirrende gyser sammen. Det var dengang tilbage i 1982, da The Thing kom ud. Filmen handler om et hold forskere, der befinder sig i Antarktis, da de bliver infiltreret af en ond alien, der efter at have slået sine ofre ihjel kan imitere deres krop. Det går hurtigt op for forskerne, at fanden er løs i laksegade, og paranoiaen breder sig hurtigt da alle mistænker alle for at være rumvæsen.

 

Så ikke nok med at The Thing slår de stakkels forskere ihjel på brutal vis, næ, den kører også lige psykisk terror på sine ofre inden. Led stodder.

 

ANNONCE
5 seje rumvæsener - og 1 fesen
Yoda
Det er sgu ikke særligt cool at tale med omvendt ordstilling. Det er mest af alt bare irriterende at høre på. På den anden side ville du måske også "mærkeligt tale", hvis du konstant havde en hånd oppe i tarmen. Den grønne gnom og Jediviser først sit værd i de senere Star Wars-film. Personligt ville vi hellere se en kamp til døden mellem Yoda og Kaj fra Kaj & Andrea. 

4 Boblere:
-
Chewbacca (Seriøst, er der egentlig nogen, der forstår hvad fjolset siger, ud over Han Solo),
- Jar Jar Binks (George Lucas' hemmelige elsker var næsten for oplagt)
- Keanu Reeves i The Day The Earth Stood Still (Han keder dig ihjel)
- E.T. (Han ligner mest af alt en oprejst skildpadde uden skjold. Og så kan han vække blomster til live: Gay!)
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce