Magasinet M!

5 seje sommer-højtalere du kan have med overalt

Her er fem kreative højtalere, der er lige til at rykke med rundt hele sommeren.

5 seje sommer-højtalere du kan have med overalt
Ammo Can X

Leveret af Mandesager.dk

Hvis vi har lært én ting af Apocalypse Now, så er det, at krig og høj musik passer sammen. Valkyriens Ridt krydret med helikoptere er jo en dødsensfarlig cocktail. Og med Ammo Can X får du lyd til mikset. Det er nemlig en gammel kaliber 50 ammunitionskasse, der er forsynet med 4 tommer enheder og nok strøm på batteriet til at holde festen kørende i op til et døgn. Du kan enten køre musikken via Bluetooth eller med et kabel - der også smider strøm på din mobil - og for lige at holde det helt gennemført, så ligner knapperne på toppen af skidtet de samme, som der bliver brugt til at affyre missiler. Skarpt.

SE MERE HER

ANNONCE
5 seje sommer-højtalere du kan have med overalt
Creative iRoar Rock

En subwoofer er ikke særligt handy at rykke med på farten, mens en bærbar Bluetooth-højtaler ikke ligefrem er lavet til at hamre musikken ind i din mave. Løsningen er Creative iRoar Rock. Eller det vil sige, det er bare en del af løsningen, for Creatives system består af docken iRoar Rock med subwooferen og iRoar med Bluetooth-højtaleren, og så kan du have subwooferen stående derhjemme til at arbejde sammen med afspilleren om at levere smæk på bassen, mens du har en lille fætter til at dække dine mobile behov for musik. Det spiller. Der er op til 20 timers musik på batteriet i iRoar, og når den sidder i subwooferen, får den selvfølgelig et skud strøm, så du sagtens kan holde festen kørende.

SE MERE HER

ANNONCE
5 seje sommer-højtalere du kan have med overalt
Drytunes

Så sejler der lige en højtaler rundt på vandet. Og den kan holde til det, for Drytunes er bygget ind i en 100% vandtæt og hårdfør kuffert, der er stærk nok til at modstå de tæsk, der bliver kastet efter den på farten. Og dem kan der godt være mange af. Du kan selvfølgelig overføre musikken trådløst via Bluetooth, og der er nok strøm på batteriet til at give 16 timers afspilning, men så kan du selvfølgelig altid rykke et ekstra batteri med i kufferten, for udover højtaleren er der masser af plads til elektronik og fintfølende sager, som du kan sikre endnu mere ved hjælp af det formbare skum. Så er det i hvert fald godt beskyttet.

SE MERE HER

ANNONCE
5 seje sommer-højtalere du kan have med overalt
Fender 80 Proof Blues Junior Amp

Whiskey og en solid omgang tråd er et stærkt makkerpar, og Fender har leveret hardwaren til blandingen igennem mange år. Nu skruer de så volumen op på 11. De laver nemlig 100 forstærkere af træet fra gamle whiskeytønder, der desuden er liret med messingknapper og læderhåndtag, så der virkelig er tale om nogle gennemførte kasser. De koster selvfølgelig også kassen, men så bliver du altså også den heldige ejer af et råt stykke udstyr, der er klar til at tage imod din spade og levere sprøde toner via en 12" Jensen P12Q-højtaler. Og drikkevarerne til din jamsession giver vel sig selv.

SE MERE HER

ANNONCE
5 seje sommer-højtalere du kan have med overalt
Marshall Kilburn

Det her er ikke den første trådløse højtaler fra Marshall, men det er den første af slagsen til at tage med på farten. Der er nemlig et indbygget batteri i Kilburn til at klare 20 timers musik, og selvom du godt nok skal slæbe rundt på 3 kilo, er det alligevel en potent fætter med Marshall-teknologi og design, der ikke er til at tage fejl af. Sådan en højtaler fortjener at blive vist frem.

SE MERE HER

ANNONCE
Del

Seneste nyt