Magasinet M!

5 serier du ikke må snyde dig selv for i august

Der er old school hip hop og zombier på programmet, når vi giver dig fem serier, du ikke må gå glip af i august.

5 serier du ikke må snyde dig selv for i august
Hap and Leonard - sæson 1

Genre: Krimi/drama/thriller
Premiere: Kan ses allerede nu
Hvor:
HBO Nordic
Med: James Purefoy, Michael Kenneth Williams, Jimmi Simpson med flere

Om: Der er dømt sort komik, når to gode venner, en femme fatale, en flok udkørte revolutionærer, et par morderiske psykopater, tabte tyvekoster og strisserne danner grundlag for en vaskeægte sump- og neonoir-historie. Alt med 80'ernes Øst-Texas som kulisse. Serien er Sundance-produceret - et selskab, der også står bag den meget anmelderroste Rectify, hvis nye og sidste sæson får premiere til oktober.

ANNONCE
5 serier du ikke må snyde dig selv for i august
The Get Down - sæson 1

Genre: Musik/drama
Premiere: 12. august
Hvor:
Netflix
Med: Shameik Moore, Justice Smith, Herizen F. Guardiola med flere

Om: Kan du lide old school hip-hop, så er The Get Down lige noget for dig. Serien foregår i 70'ernes New York, hvor disco- og hip-hop-scenerne fødes, og kommer i første omgang til at bestå af 12 afsnit. Selvom vi er noget betænkelige ved, at det er Baz Luhrmann (The Great Gatsby, Moulin Rouge), der har både skrevet og instrueret The Get Down, glæder vi os alligevel.

ANNONCE
5 serier du ikke må snyde dig selv for i august
Fear of the Walking Dead - anden halvdel af sæson 2

Genre: Zombie
Premiere: 22. august
Hvor:
HBO Nordic
Med: Kim Dickens, Cliff Curtis, Frank Dillane med flere

Om: Mens du venter på sæson 7 af The Walking Dead, kan du passende stille din zombie-trang, når anden halvdel af sæson 2 af spin-off-serien Fear of the Walking Dead får premiere i august. I serien får du svar på, hvordan verden så ud op op til zombie-udbruddet, og følger helt nye karakterer, der må se i øjnene, at deres planet må se dommedagsprofetien i øjnene.

ANNONCE
5 serier du ikke må snyde dig selv for i august
XOXO - sæson 1

Genre: Drama
Premiere: 26. august
Hvor:
Netflix
Med: Sarah Hyland, Graham Phillips, Chris D'Elia med flere

Om: Endnu en 'Netflix Originals'-serie, streamingsitet har nydt stor succes af de seneste par år. I XOXO følger du seks fremmede - heriblandt en spirende DJ, hans loyale makker, en håbløs romantiker, en falmet stjerne og et par med problemer - hvis liv kolliderer i én lang drømmejagtende aften på en musikfestival. Serien er skabt af det forholdsvist ubeskrevne kort Christopher Louie, der tidligere har skrevet manuskriptet til indiebandet Death Cab for Cuties musikvideo til deres 2008-sang Grapevine Fires. Derfor ved vi heller ikke, hvad vi skal forvente, men når nu det er Netflix, der står bag, har vi forhåbninger om, at det bliver godt.

ANNONCE
5 serier du ikke må snyde dig selv for i august
Roadies - sæson 1

Genre: Musik/komedie
Premiere: 29. august
Hvor:
HBO Nordic
Med: Luke Wilson, Carla Gugino, Imogen Poots med flere

Om: Cameron Crowe, der er manden bag nykult-klassikeren Almost Famous og andre nævneværdige film som Jerry Maguire og Vanilla Sky, er klar med dette nye komediedrama, som omhandler et stort rockbands gruppe af roadies. Serien har fået blandede modtagelser i USA, men vi elskede Almost Famous, så det er helt sikkert et must. Ikke mindst på grund af søde og smukke Imogen Poots (28 Weeks Later, Green Room).

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce