Magasinet M!

5 sexstillinger du kan holde til i sommervarmen

Slip for det hårde arbejde, nyd alt det sjove!

Nu er Danmark ikke ligefrem kendt for hedebølge hver sommer - men det kan da hænde, at vi får lidt solstråler af og til.

Og når varmen stiger kan det være lidt en svedig affære at hygge sig under lagnerne. 

Derfor har vi fundet fem hurtige stillinger, der kan gøre det mest muligt behageligt i sommervarmen!

Her er fem sjove og afslappede sexstillinger, der er perfekte til at holde passionen oppe, selv når temperaturen stiger.

1. Skovflåten

Denne stilling kræver minimal bevægelse og maksimerer den intime kontakt. Læg jer begge på siden, ansigt til ansigt. Her skal man egentlig bare løfte benene og flette sammen uden at bruge for meget energi. Plus, I kan nemt skifte til at holde hinanden i skyggen, hvis det bliver for varmt!

2. Skovsøen

Tag en tur til den nærmeste skovsø eller pool. Den opdrift, vandet giver, gør det lettere og køligere at prøve forskellige stillinger. Det er en sjov og forfriskende måde at holde det frækt i sommervarmen.

3. Blomsten

Læg jer begge på ryggen ved siden af hinanden og drej jeres kroppe mod hinanden i en 90 graders vinkel, så jeres ben er i krydsposition. Denne stilling er både afslappende og kræver minimal fysisk anstrengelse. I kan bruge hænderne til at udforske hinanden eller bare nyde den afslappede stilling. 

4. Solsikken

Find en stor, behagelig hængekøje - kvinden ligger sig på tværs af hængekøjen, mens manden styrer den frem og tilbage. Tænk sexgynge i det fri!

5. Luftmadrassen

Invester i en god, oppustelig luftmadras, og tag jeres leg ud i poolen. Her kan med rette ikke gå amok med tempoet, da man risikerer at falde i vanndet - så her skal man bare bevæge sig langsommeligt, at kan køle af i poolen, når akten er ovre!

ANNONCE
Del

Seneste nyt