Magasinet M!

5 sexstillinger for mænd... med små tissemænd

Er du udstyret med en tissemand langt under gennemsnitsstørrelsen? Så bare rolig! Du kan sagtens tilfredsstille pigen alligevel.Er du en af dem, som måske er lidt utilfreds med størrelsen? Så kan det her være en stor hjælp til lige netop dig.

Ifølge Unilad går grænsen for en mikropenis ved 7 centimeter - i stiv tilstand.

Men det betyder altså ikke, at du ikke har mulighed for at tilfredsstille hunkønnet. Sitet Men´s Fitness har nemlig lavet en liste med de fem bedste sexstillinger for folk med mikropenisser, og dem viderebringer vi selvfølgelig til dig. 

ANNONCE
iStock - 5 sexstillinger for mænd... med små tissemænd iStock

1. "The Lapping Dog"

På dansk ville vi jo nok kalde denne stilling for den slikkende hund, og det er faktisk også favoritstillingen i Storbritannien. 

Mænd med mindre tissemænd skulle være rigtig gode til at slikke - sikkert fordi de kompenserer for den manglende kunnen med deres manddom

Rådet her er at støde et par gange bagfra og derefter dykke ned med tungen. En ting, du bare skal blive ved med at gentage - så er der rig mulighed for, at kvinden når sit klimaks.

2. "Rock and Grind"

Vi ved ikke helt, hvad vi skal kalde den her sexstilling, men den er ihvertfald mere til pigerne enn til manden. Måske vi kan sige, at det er pigens hjælp til manden med en mikropenis?

Men det handler om, at bevægelserne skal være mere rokkende og bløde i stedet for bare at hugge eller høvle igennem, som man jo siger... Hvis pigen hjælper dig lidt på vej, så får I begge to langt mere ud af det, og det er jo altid lækkert.

ANNONCE
iStock - 5 sexstillinger for mænd... med små tissemænd iStock

3. "Anal"

Analsex er nok den bedste form for sex, når man har en mikropenis. 

For hvis du er udstyret med en mini-lillemand, så gør det ikke lige så ondt på din partner, hvilket jo i sidste ende betyder, at hun nyder det mere, og det er trods alt bedst for alle. 

Alt i alt er det faktisk bare en win-win-situation. Du, manden, får et strammere hul, og for din partner betyder det altså, at analsex ikke gør nær så ondt som ved mænd med store tissemænd. 

4. "The Silicone Racehorse"

Hvis du er helt nede over, at du har en mikropenis, så skal du måske lige huske på, at der er noget, der hedder en penisforlænger.

Den vil give dig en dybere pasform, som betyder, at de steder, der ellers er svære at nå, bliver lidt lettere at komme til. Og det er jo egentlig ret fedt, ikke?

Og som titlen antyder, så bliver du altså den vildeste silikone-væddeløbshest i flokken, som ikke er til at stoppe igen, hvis du gør brug af en penisforlænger.

ANNONCE
5 sexstillinger for mænd... med små tissemænd

5. "The Double Down"

Den her stilling er måske lidt grænseoverskridende for dig, og ifølge Unilad kræver det derfor lidt tapperhed.

Du skal bruge to ting til stillingen: 

- p-spot (til rumpen)

- klitoris-vibrator 

Når du har anskaffet dig de to ting, så er du klar til det helt store show. Få din partner til at sætte p-spottet op - eller hjælp hende med det (det er klart at foretrække) - og så kan du varme vibratoren op og begynde at bruge den på hende... Og vupti, så har hun glemt ALT om størrelsen!

ANNONCE
Del

Seneste nyt