Magasinet M!

5 sindssygt lækre damer fra Hollywood, du aldrig har hørt om

Har du set alle billederne af Scarlett Johansson og Mila Kunis, der findes på nettet efterhånden? Så prøv at google disse lækre damer, som ikke har fået den opmærksomhed, de fortjener.

5 sindssygt lækre damer fra Hollywood, du aldrig har hørt om
Alice Eve

Alder: 32

Du har måske set hende i: Men In Black 3, Star Trek: Into Darkness. Eller Sex & The City 2 (hvis du er til sådan noget)

Derfor tror vi på hende: Engelske Alice Eve er uden tvivl den af de tre piger, der er nået tættest på Hollywoods A-liste. Om det skyldes hendes udseende eller hendes evner som skuespiller vil vi lade andre om at afgøre, men de fås absolut både grimmere og dårligere i Hollywood end Alice Eve.

Se mere af hende her: Crossing Over fra 2009. For at være helt ærlig, husker vi ikke skidemeget af filmen, udover den sene, hvor Alice Eve ligger splitterragende nøgen i sengen sammen med Ray Liotta. Komplet med tændte forlygter og så videre.

Vi ku' godt-faktor: 6/6

ANNONCE
5 sindssygt lækre damer fra Hollywood, du aldrig har hørt om
Amy Smart

Alder: 38

Du har måske set hende i: Crank, Starship Troopers, The Butterfly Effect

Derfor tror vi på hende: Selv om hun er en gammel trunte på 38, ligner Amy Smart stadig enhver fyrs våde drøm. Nogen stor skuespiller er hun ikke, men til gengæld er hun sjældent bleg for at vimse rundt i noget nær ingenting i sine film. Og alene derfor burde en eller anden give hende en Oscar for absolut frækkeste B-skuespillerinde.

Se mere af hende her: Halvvejs gennem filmen Crank 2 - High Voltage dyrker Amy Smart sex med hovedrolleindehaveren Jason Statham midt på en væddeløbsbane mens heste gallopperer forbi. Det er pissefrækt, men i øvrigt også det bedste, der er at sige om dén film. Men vi har sgu købt biografbilletter for mindre end dët.

Vi ku' godt-faktor: 5/6

ANNONCE
5 sindssygt lækre damer fra Hollywood, du aldrig har hørt om
Maggie Grace

Alder: 31

Du har måske set hende i: Taken, Lost og Californication

Derfor tror vi på hende: Maggie Grace er ligeså amerikansk som æbletærte, pick-up trucks og overvægtige amerikanere med tasken fyldt med skydevåben. Derudover var hun mere eller mindre den eneste årsag til, at vi ikke smed vores fladskærmsfjernsyn i småt brændbart-containteren halvvejs gennem Lost.

Se mere af hende her: Maggie Grace spiller groupien Faith i sjette sæson af Californication, og som enhver, der har set serien, ved, er det de færreste skuespillere i den serie, der ikke på et eller andet tidspunkt smider al klunset. Maggie Grace - og hendes røv - er ingen undtagelse.

Vi ku godt-faktor: 6/6

ANNONCE
5 sindssygt lækre damer fra Hollywood, du aldrig har hørt om
Rosamund Pike

Alder: 35

Du har måske set hende i: Gone Girl med Ben Affleck

Derfor tror vi på hende: Det kan godt være, at engelske Rosamund Pike fik sit gennembrud som Bond-babe i Die Another Day fra 2002, men seriously, hvem husker overhovedet de film? Ikke desto mindre er Rosamund Pike et godt bud på Hollywoods næste store filmbabe. Hovedsageligt fordi hun er røvlækker. Men også lidt fordi hun ikke er helt uduelig til, du ved, film...

Se mere af hende her: Wrath Of The Titans. Filmen er ikke ligefrem noget kunstværk, men Rosamund bruger det meste af tiden på at vimse rundt kun iført meget kort læderdragt og sværd, mens hun slår monstre ihjel. Hvilket er ret sexet i vores bog. Ellers kan du altid google "Rosamund Pike + underwear" og se, hvad der sker.

Vi ku godt-faktor: 4/6

ANNONCE
5 sindssygt lækre damer fra Hollywood, du aldrig har hørt om
Lake Bell

Alder: 35

Du har måske set hende i: Million Dollar Arm og en helvedes masse af de der halvdårlige rom-coms, din kæreste tvinger dig til at se.

Derfor tror vi på hende: Med et navn som Lake Bell kan man umuligt være andet end lækker, og selv om den amerikanske skuespillerindes alder efterhånden har sneget sig op på de 35, er der stadig noget underligt sexet over hendes godt halvanden meter brede mund. Derudover er der en masse frække billeder af hende på nettet, hvilket leder os videre til...

Se mere af hende her: Det store Hollywood-nøgen-læk 2.0!! Det kan godt være, at Scarlett Johansson og Jennifer Lawrence løb med det meste af opmærksomheden, men efter et par minutter på Google ved du, hvorfor Lake Bell burde være langt mere kendt, end hun er. For sit skuespil, selvfølgelig...

Vi ku' godt-faktor: 4/6

ANNONCE
Del

Seneste nyt