Magasinet M!

5 smartwatches du skal investere i

Apple Watch er langt det dyreste smarte ur derude lige nu. Men er det også det bedste? Vi kigger på fire alternativer, du bør overveje, hvis du ikke gider at vente på, at Apple Watch kommer til Danmark.

5 smartwatches du skal investere i
Apple Watch

Det er den her fine sag, alle de andre vil forsøge at slå. Og det, selvom uret ikke engang kan købes endnu. Designmæssigt er vi bestemt ikke imponerede. Og faktisk vil vi mene, at flere af konkurrenterne er sluppet bedre afsted med at designe deres ur. 

Hvis vi også tager den tårnhøje pris på cirka 5.000 kr. i betragtning, ser det ud til, at konkurrenterne har rigtigt gode muligheder for at få deres bid af smartwatch-kagen.

ANNONCE
5 smartwatches du skal investere i
LG G WATCH R W110

LG vil da ikke stå tilbage for de andre. Den koreanske producent har bevist, at de kan lave fantastiske og innovative smartphones. Hvem sagde LG G3? Du finder præcis de samme sensorer, som du gør i et Apple Watch. Og så ligner uret tilmeld et rigtigt ur med det flotte runde design. LG skriver, at deres smartwatch er verdens første med en cirkelrund 1,3"-POLED-skærm, der garanterer stor betragtningsvinkel og en fantastisk billedkvalitet selv i stærkt sollys.

ANNONCE
5 smartwatches du skal investere i
Huawei Watch

Damn, det er lækkert. Så lækkert, at man skulle tro, det var Apples Jony Ive, der havde designet det. Men næ nej, Apple valgte at gå med en stor firkantet kasse, mens kinesiske Huawei har designet dette smukke ur.

Huawei er virkelig begyndt at røre på sig de seneste par år med deres smukke smartphones og nu ditto ur. Huawei Watch har en tårnhøj opløsning og er udstyret med safirglas. Prisen ender eftersigende på cirka 3.000 kr, hvilket er helt acceptabelt.

ANNONCE
5 smartwatches du skal investere i
Motorola Moto 360,

Med en pris på "kun" 2.000 kr. lægger Motorolas Moto 360 sig betydeligt under Apple Watch. Og så er designet tilmeld pænere, hvis du spørger os.

Motorola har forstået, at et smartwatch frem for alt skal være lækkert at se på. Moto 360 er dog ikke kun en fryd for øjet, men også simpelt at bruge. Uret er maskulint og måler 46 mm i diameter. Motorola lover, at batteriet holder hele dagen. Det vil sige, du skal regne med at lade det op  minimum hver dag. 

ANNONCE
5 smartwatches du skal investere i
Samsung Gear S

Da Samsung annoncerede, at deres Gear S-model kunne klare op til 24 timer på en opladning, rynkede de fleste på næsen. "24 timer på en opladning, det er sgu ikke godt nok". Da Apple afslørede, at deres Apple Watch kan klare 18 timer, fik Tim Cook stående bifald.

Da Samsung fortalte verdenspressen, at man kunne besvare opkald fra sit Samsung Gear S-smartwatch, var alle medier flade af grin. Hvem fanden gider at snakke ned i sit ur. Da Tim Cook annoncerede det samme, var alle journlisterne ellevilde. 

Kan I se, hvor vi vil hen? Samsung Gear S er foran Apple på alle fronter. Hvilket ur der så giver den bedste brugeroplevelse, vil vi lade komme an på en prøve.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce