Magasinet M!

5 spil, du SKAL eje i løbet af 2011

Og nej, Diablo III er ikke med på listen, da ingen aner, hvornår det rent faktisk udkommer...

Duke Nukem Forever

mmm.dk - 5 spil, du SKAL eje i løbet af 2011 mmm.dk

Duke Nukem Forever - udkommer 14. juni - 2011

Duke Nukem var for First-Person-Shooters i 90'erne, hvad Ringenes Herre var for fantasy-genren inden for film. Derfor har Duke Nukem Forever, da også været ventet med længsel og rent faktisk har spillet været under udvikling siden 1997. Vi glæder os umådeligt til 14. juni, hvor det endnu engang bliver tid til at pløkke monstre - og denne gang peppet op med masser af letpåklædte damer. Jo tak.

ANNONCE

 

 

Uncharted 3: Drake's Deception

mmm.dk - 5 spil, du SKAL eje i løbet af 2011 mmm.dk

Uncharted 3: Drake's Deception - udkommer 01. november - 2011

 

Hvis der er et action-adventure-spil, der holder 100 %, er det Uncharted-spillene med den seje Nathan Drake i hovedrollen. Engang kunne man få lov at se på et par meget store bryster, samtidig med at man var underholdt. Det var dengang Lara Croft var sej i Tomb Raider. Det er hun desværre ikke længere. Men så er det godt, at Uncharted-serien har overtaget, der hvor Tomb Raider-spillene slap, når det kommer til action kombineret med third-person-shooter eventyr. 

ANNONCE

 

Elder Scrolls V - Skyrim

mmm.dk - 5 spil, du SKAL eje i løbet af 2011 mmm.dk

Elder Scrolls V: Skyrim - udkommer 11. november - 2011

 

Da vi skrev artiklen '9 Spil, vi glæder os til i 2011' fik vi store stryg for at glemme det femte Elder Scrolls-spil. Det vil vi gerne rode bod på nu. Det første The Elder Scrolls-spil udkom allerede i 1994. Siden har serien opbygget sig en enorm fanskare, som glæder sig til d. 11.11.11, som en flok skrigende teenagepiger glæder sig til en Justin Bieber-koncert. Ja ja, vi glæder os skam også. 


ANNONCE

 

Battlefield 3

mmm.dk - 5 spil, du SKAL eje i løbet af 2011 mmm.dk

Battlefield 3 - udkommer 17. november - 2011

 

Første gang vi så traileren til Battlefield 3, kunne vi ikke vurdere, om der var tale om en film eller et spil. Så vild er grafikken. Og hvis der er sted, hvor realistisk grafik kommer til sin ret, er det i krigsspil. Nu kan vi kun håbe på et gameplay, der bare tilnærmelsesvis lever op til din syge grafik.

Mass Effect 3

ANNONCE
mmm.dk - 5 spil, du SKAL eje i løbet af 2011 mmm.dk

Mass Effect 3 - udkommer Efterår/Vinter

 

Mass Effect 3 bliver det meget ventede tredje og sidste kaptiel i historien om de godes kamp mod de onde. Var du fan af de 2 første spil i serien, glæder du dig nok pænt meget til dette tredje kapitel. Vi lover at teste og anmelde det her på siden, når den tid kommer. Hvem sagde, vi havde et hårdt job?

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt