Magasinet M!

5 stærke sager til en rå roadtrip med gutterne

I får selvfølgelig brug for en ond firehjulstrækker med en sauna på krogen.

5 stærke sager til en rå roadtrip med gutterne
PATRIOT CAMPERS LC79

Nå ja, skal der være fest, så lad der være fest. Og hvis det er en fest på fire hjul, du er på udkig efter, så er Patriot Campers LC79 klar til at skrue løjerne op på 11, for den er læsset med lir til dig og gutterne. 

Det hele er baseret på en Toyota Landcruiser, der har fået heftige opgraderinger på affjedring, hjul og chassis, så den kan holde til selv de hårdeste ture, og så er der selvfølgelig plads til alt jeres grej bagi vognen, hvor I også finder udtrækkelige skuffer med LED-lys, en tagboks og endda et fuldt udstyret feltkøkken. 

Så er der vist styr på alle de uforudsete hændelser, der overhovedet kan forekomme. Ja, endda også dommedag.

SE MERE HER

ANNONCE
5 stærke sager til en rå roadtrip med gutterne
SMITTYBILT TACTICAL G.E.A.R. SEAT COVER

Tactical G.E.A.R. Seat Cover er lige til at smide over bilsædet, og Smittybilt har lavet en hel serie af sædecovers, som passer til både bag- og forsæderne. 

Det er en smart måde at få et hav af ekstra lommer, mens du samtidig kører et fedt militær-look, der selvfølgelig har speciel opbevaring til værktøj, knive og tøj.

SE MERE HER

ANNONCE
5 stærke sager til en rå roadtrip med gutterne
SURF SAUNA

En sauna er ikke bare en kedelig kasse i din lokale svømmehal. Bare tag et nærmere kig på Surf Sauna, hvis du skulle være i tvivl. Den transportable tønde er nemlig lige til at banke på krogen, og så har du en svedekasse til at tage med på slæb. 

Gutterne bag projektet er i stand til at konfigurere din helt egen Surf Sauna, hvorefter de bygger den i hånden af rødt cedertræ, rustfrit og galvaniseret stål og aluminium, så det er helt op til dig selv, om du vil nøjes med den lille version med plads til to personer eller gå helt amok med den store 18 personers udgave. Du skal jo også have et køretøj, der kan trække traileren.

SE MERE HER

ANNONCE
5 stærke sager til en rå roadtrip med gutterne
ROAD SHOWER

Det er jo ikke sikkert, du drager på roadtrip i en fuldt udstyret autocamper, men derfor behøver du ikke snyde dig selv for finurlige features, og Road Shower tilbyder lige præcis, hvad navnet antyder. En bruser til landevejen. 

Road Shower er lige til at skrue på tagbøjlen, og så skal du bare fylde aluminiumsbeholderen med 19 liter vand, hvorefter de indbyggede solpaneler sørger for at opvarme dråberne til 43 grader, så du kan tage en behagelig skyller ved at affyre dysepistolen på haveslangen. Og der er tryk på vandet til at spule dig helt ren.

SE MERE HER

ANNONCE
5 stærke sager til en rå roadtrip med gutterne
SUV AIR BED

Når du alligevel kører i en SUV med masser af plads bagi, kan du vel lige så godt udnytte pladsen, så du for eksempel kan tage en optimal morfar i pauserne på de lange ture på landevejen. Og det sørger SUV Air Bed for. 

Så kan man selvfølgelig mene, at det i princippet bare er en forvokset luftmadras, men det store format er netop en force, fordi det fylder hele bunden i bagenden, og SUV Air Bed er desuden opdelt i tre sektioner, så du kan folde den til et ryglæn. Jeps, det behøver slet ikke være så slemt at sove i bilen.

SE MERE HER

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE