Magasinet M!

5 stærke tips: Sådan bliver du den perfekte wingman

Det er en kunst at 'winge' din bedste kammerat.

Din kammerat er lige kommet ud af et langt forhold. Et forhold, der har stået på i så mange år, at han ikke har duftet til en ordentlig bytur, siden fisse blevet stavet med ph. Det er derfor vigtigt, at han kommer ovenpå igen - og gerne hurtigst muligt. Her kommer du så ind i billedet. Du skal nemlig agere 'wingman'.

Det er at være 'wingman' er den mest noble og uselviske opgave, du kan påtage dig. Det er derfor vigtigt, at du tager den seriøst og kender så mange af de små tricks som muligt. Men pas på, for gør du det ikke ordentligt, kan du ødelægge mere, end du kan gavne.

Sitet FHM har samlet fem geniale tips til dig, der gerne vil øge chancerne for, at din ven vågner med et smil på læben.

ANNONCE
iStock - 5 stærke tips: Sådan bliver du den perfekte wingman iStock

1. Behold din mening for dig selv

Det kan da godt være, at din kammersjuk ikke lige har samme smag i kvinder som dig, men hvis han kan lide nakkebøjler og lyserøde velourdragter, så lad ham dog. Det behøver du ikke pointere over for ham. Desuden er de kære kvinder utroligt hurtigt opfattende, hvilket kan resultere i, at de lurer dig med det samme.

2. Lad alkoholen ligge til sidste stop

Hvis du er for fuld til at hjælpe, så lad være. Den er rimelig lige til, men det lader alligevel til, at der render rigtig mange rundt og tror det stik modsatte. Kvinderne falder ikke pladask, hvis du spytter og er snøvlende med ordene. Det gør kun det hele meget værre.

3. Røv en bank i stedet

Det her er måske det største 'douchebag move', du overhovedet kan lave. Du må under ingen omstændigheder snuppe tøsen foran din kammerat. Også selvom hun godt kan lide dig.

4. Ingen eks-beskeder

Det sker ofte, at du må agere 'wingman' for din buddy, efter at han og kæresten er gået fra hinanden. Han har været ude i kulden et stykke tid, og derfor er hans teknik måske lidt rusten. Og ikke nok med at du skal sørge for den fremtidige kontakt, så skal du også sikre dig, at han ikke begynder at sende usle og sørgelige beskeder til sin eks. Skal du tage hans telefon for at være sikker? Så gør du bare det.

5. Betragt det som dagens gode gerning

Det hjælper dig måske ikke direkte på aftenen, men det hjælper virkelig på kvaliteten af jeres venskab. Der findes næppe en mere nobel og uselvisk akt end at sørge for, din gode buddy får pudset 1-tallet. Desuden vil det jo også være en god historie, der ville passe perfekt ind i din tale, den dag din kammersjuk skal giftes. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt