Magasinet M!

5 sundhedsmæssige fordele ved at give en kvinde brystmassage

Skal der æltes babser i aften?Jeg tvivler på, at mænd har brug for mange årsager til, hvorfor det er en god idé at give en kvindes bryster massage.

Det er jo bare sjovt, lækkert, frækt, lækkert, frækt, og frækt. 

Men - skulle du mangle en årsag til enten at få en brystmassage på programmet i aften med din bedre halvdel eller et par glorie-pudsende grunde til, hvorfor du bør ælte rundt i håndmadderne oftere? 

Så har vi fundet fem solide årsager til, at du bør dykke ned i brystuniverset så tit som muligt herunder!

ANNONCE
5 grunde til, du bør give din partner brystmassage

Styrkelse af muskler

 Brystmassage kræver en vis grad af armstyrke og udholdenhed i længden, hvilket kan bidrage til at styrke armmuskler over tid. Det er som at kombinere træning med fornøjelse!

Stressreduktion

Massering af en partners bryster kan være en behagelig og afslappende oplevelse for dig, hvilket kan reducere stress og fremme mental velvære. Det er som et gratis par stressbolde, der også giver glæde!

Øget blodcirkulation

Brystmassage kan forbedre blodcirkulationen og lindre spændinger i brystområdet. Dette kan føre til en følelse af fornyet energi og vitalitet - også for massøren involveret!

Lægetjek-venligt

Hyppig massage er også med til at sørge for, at der ikke kommer uventede knuder eller problematikker i brysterne - så det er bare med at klø på med doktorleg!

Forbedret fingerfærdighed

 Præcisionen og teknikken bag den helt rigtige ælte-nusse-ratio i en brystmassage kan hjælpe med at forfine dine fingerfærdigheder og finmotorik.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce