Magasinet M!

5 tanker kvinder gør sig om dit billede på Tinder

"Tommelfingerregel: Er der flere mænd på billedet, er ejermanden nok den mindst kønne"

Uanset hvor lang tid, du bruger på at skrive en genial - i hvert fald ifølge dig selv - tekst på Tinder, er der ret stor sandsynlighed for, at den aldrig bliver læst. Let's face it, Tinder er overfladisk. Det går som regel lidt hurtigt, når man swiper, og dermed er det ofte kun det første billede, der bliver set. Derfor skal det også helst være dét, der tiltrækker. 

Sådan er det bare ikke altid.

Når det overfladiske er i fokus, er det også en god idé at tænke i de baner, når man skal vælge sit første billede, da det kan være det, der gør hele forskellen - så kan man altid vinde hende over med personligheden og skeje lidt mere ud på de andre billeder.

Med fokus på lidt

Visse billeder holder hverken som første, andet eller sågar tredje i rækken (ja, dig, der kun har billeder af en pisk, håndjern og dine åbne bukser, fordi du leder efter en at lege med, jeg snakker til dig)

Tanker, kvinder gør sig om dit profilbillede

1) Hvis du har bar overkrop, og man ikke kan se dit ansigt

Det kan godt være, du har en virkelig flot krop, og det kan også godt være, det virker på nogen. Men som regel får kvinder den tanke, at du med din flotte overkrop prøver på at kompensere for noget andet. Som fx dit ansigt. Derudover virker det bare ikke som et godt førstehåndsindtryk, da det trods alt er ansigtet, man (som oftest) først ser ved folk. Du riskerer, at mange swiper til venstre, inden de overhovedet når at se dit ansigt, eller at du tiltrækker de typer, der slet ikke er interesserede i dit ansigt. 

Men hvis det er meningen, så fortsæt du bare!

Hvis der er en kvinde på dit billede

Dumt. Vi ved som regel godt, at det ikke er din nuværende kæreste, der er på billedet, men er det en eks? En søster? En kusine? Din meget unge mor? Vi ved det ikke ved første øjekast, og det betyder højst sandsynligt også, vi aldrig finder ud af det, da det nok bliver et swipe til venstre. 

Hvis der er flere mænd på dit billede

Tommelfingerregel: Er der flere mænd på billedet, er ejermanden nok den mindst kønne. Vær nu alene på det billede. Du gør det meget nemmere for dig selv. Og hende. 

Hvis du har solbriller på

Et solbrille billede er ikke forkert i sig selv. Det skal bare ikke være det første, man bliver præsenteret for. Det skjuler for meget af ansigtet, og det giver ikke et særlig godt førstehåndsindtryk. Frem med øjnene!

Hvis der er et barn på dit billede

Det kommer selvfølgelig an på, hvem du gerne vil tiltrække, men en stor del kvinder swiper straks til venstre, når de ser et barn på første billede. Det betyder også, de ikke når ind til din profil, hvor du med store bogstaver selvfølgelig har skrevet DET ER BARE MIN NEVØ. It's just a little too late.

Og ja, jeg ved godt, at alt det her lyder meget overfladisk og generaliserende, men det er Tinder, vi snakker om. Det ér overfladisk og generaliserende. Og virker dit billede, hvor du står i bar overkrop med solbriller på sammen med tre af dine kammerater forrygende? 

Well, if it ain't broke.. 

via GIPHY

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce