Magasinet M!

5 tegn på at du kunne være med i Fuckbois på DR3

Har du set DR3-programmet Fuckbois? 

Jeg har lige set det nu. Mest fordi der har været så ekstremt meget mediebevågenhed omkring programmet, hvor man på semi-dokumentarisk vis, følger tre unge dudes, og deres kamp i jagten på at bolle flest 10'ere i det københavnske natteliv.

Umiddelbart var jeg ikke så skræmt af præmissen, jeg tror mange af os, havde samme aspirationer, da vi var i den alder. Så jeg hoppede ind på DR's app, og tjekkede første afsnit ud. Jeg er stadig lidt i tvivl om jeg skulle have gjort det. Jeg forstår ikke helt programmet. Det virker som om, at man har fundet tre pigelade teenagers, og så forsøgt at klippe dem sammen, til at være nogle seriøse ladykillers. Come on. I første program er den ene af gutterne ikke en gang tæt på noget som helst. 

Programbeskrivelsen lyder således: 

"Kim, Victor og Mikki er tætte venner. Sammen fester de på en favorit natklubben, hvor de konkurrerer om at score så mange piger som muligt. De er enige om, at de ikke vil have en kæreste, for drengesammenholdet er vigtigere, og pigerne er bare en bonus. De bliver ofte kaldt fuckbois, fordi de ikke vil have noget med pigerne at gøre, efter de har været sammen med dem. Men ind i mellem er der en pige, der er sødere end de andre, og så kan det være svært at holde stand. Alle tre drenge bor hjemme hos deres forældre syd for København. I fire programmer følger DR3 drengenes liv og deres forsøg på at holde fuckboi-stilen, når de fester på klubberne i hovedstaden."

ANNONCE

Jeg ved det sgu ikke rigtig, lyder det som noget du ville se? Jeg bed på. Og mit output, efter første afsnit, er et par "De Unge Mødre"-værdige betragtninger. Here goes:

5 tegn på, at du er med i fuckbois på DR3:

1. Du har hængt alle dine tomme Gucci- og Kenzo-poser op på væggen. Eller i en glasmontre. Damerne skal satme vide, at du har stil. 

2. Det plejer ikke at være et problem, at finde en dame på Shade. (Red. En nu lukket natklub)

3. Dit hår betyder ALT for dig. 

4. Det bedste du ved før en bytur, er kildeleg med dine bros.

5. Du er lidt i tvivl om reglerne: Hvis du boller hende to gange, tæller det så for en dobbeltscoring? 

ANNONCE

Følg med den 14. februar, hvor jeg tager næste afsnit af Fuckbois under behandling. Og tjek første afsnit på Dr.dk her

Del

Seneste nyt

Annonce