Magasinet M!

5 ting, der er galt med Hollywood

Ok, der er mange flere ting galt med Hollywood, men nu starter vi lige med fem, der irriterer os grænseløst.

Hvor meget kan skurken (eller helten) lige holde til?

Hollywood er sjældent lig med realisme. Men nogle gange kammer det simpelthen over, når skurken bare ikke vil dø. Ligesom du troede, at skurken endelig var død - efter at være blevet skudt, stukket ned, skubbet ud fra en 12-etagers bygning og kørt over af en dobbeltdækkerbus - formår han alligevel at rejse sig op og tage en lille pige som gidsel, inden en kugle for panden endelig gør det af med ham.

ANNONCE

De absurd urealistiske slåskampe.

Hvorfor, åh hvorfor, angriber badguys altid én af gangen, når de er i klart overtal 10 til 1? Ville det ikke være nemmere at slå helten ned bagfra, når han er svært optaget med at tæve den første badguy?

Og hvad er det med Hollywood og glas/flasker? Enhver, der har været så uheldig at få smadret et glas eller en flaske i ansigtet, kan skrive under på, at det gør herrenas. Bare ikke på film, hvor du slås videre, som intet var hændt. Det samme gælder, når du bliver kylet igennem et glasvindue. Den eneste effekt det har er, at helten allerhøjst får krøllet sin skjorte - hvilket naturligvis også kan være ret træls.

Når det er sagt, kære Hollywood, skal I vide, at vi stadig elsker jer. Og glædeligt betaler 90 kr. for den næste biografoplevelse.

ANNONCE

CGI, CGI all over the place.

Hvad er Hollywoods besættelse med CGI? Det kan godt ske, at det er blevet billigere. Men for helvede, det skal stoppe nu. Vi har ikke noget imod CGI, men det må bare ikke fylde hele billdet. I Am Legend er et godt eksempel på, at CGI kan ødelægge en ellers lækker filmoplevelse. Hvorfor er det, at folkene bag filmen vælger at bruge CGI-løver i starten af filmen? Der findes da, så vidt vi ved, stadig løver i virkeligheden. Og det smadrer filmillusionen, at CGI'en er så tydelig. Det samme gør sig gældende med zombierne. Walking Dead er jo netop det bedste bevis på, at en ordentlig omgang makeup slår CGI til hver en tid.

ANNONCE

Logikken i biljagter (eller mangel på samme).

Vi har lagt mærke til, at alle biler i Guds eget land kører lige stærkt. Der må simpelthen være en begrænser på bilerne i Hollywood, da en personbil uden problemer bliver indhentet af den flere tons tunge lastbil, som med stor kraft kan torpedere personbilen bagfra. Og det samme med motorcyklerne, der på trods af deres overlegne vægt/hk-forhold ikke har en chance for at køre fra en tonstung personbil.

ANNONCE

Vi forstår IKKE deres rating-system.

The Motion Picture Association of America's film-rating system (MPAA) består af et frivilligt panel, der:

1) Er meget sexforskrækkede,

2) Hader fuck-ordet,

3) Afskyr vold. I nævnte rækkefølge.

Og det er noget fuckin' pis, for det betyder, at mange film ender med at censurere sig selv for at undgå at få den meget hårde R-rating, der betyder, at du skal være 17 år for at se filmen i USA. Og filmens producenter er jo naturligvis interesserede i at få så mange ind at se deres film som muligt. Det går ud uden tvivl ud over den kunstneriske frihed. Og du kan være helt sikker på, at sommerblockbusters som Iron Man 3, World War Z og Man Of Steel havde set helt anderledes og langt mere rå og brutale ud, hvis det ikke havde være for MPAA.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce