Magasinet M!

5 ting, du ikke vidste om sæd

Kombiner shampooen med en bouillon brygget på tyretestikler, og få yndigt hår. Læs mere om den specielle hårkur og fire andre ting, du ikke vidste om sæd.5 ting, du ikke vidste om sæd
Testikelproteiner gør håret stærkere

Leveret af illvid.dk

For syv dollar tilbyder en hårsalon i Los Angeles at give dit hår en kur med et noget utraditionelt indhold. Salonens ejer koger bouillon på tyretestikler og tilsætter 30 ml til en hårkur. Testikler er rige på proteiner, fx Indeholder mennesketestikler 999 unikke proteiner, og bouillonen giver angiveligt håret glans og reparerer tørt og ødelagt hår, ligesom det gør håret stærkere og mere spændstigt.

TEST DIN VIDEN OM SÆD HER

Læs mere om det livsgivende sekret her

ANNONCE
5 ting, du ikke vidste om sæd
Spioner skrev med usynlig sæd

Under 1. verdenskrig havde den britiske efterretningstjeneste behov for usynligt blæk til hemmelige beskeder. Her viste sæd sig at være overraskende anvendeligt, da det modsat andre former for usynligt blæk ikke reagerede med jod. Sædblækket havde dog en stor ulempe, og agenter fik besked om kun at bruge "friske" forsyninger, da beskederne ellers ville begynde at lugte.

TEST DIN VIDEN OM SÆD HER

ANNONCE
5 ting, du ikke vidste om sæd
Sæd gør kvinder glade

Et eksperiment har vist, at kvinder, som har sex uden kondom og udsættes direkte for sæd er lykkeligere end kvinder, som dyrker sex med kondom og derfor ikke kommer i kontakt med sæden. Sæd indeholder forskellige humørændrende homoner som testosteron, østrogen, follikel-stimulerende hormon, prolaktin og prostaglandiner. Forskenes teori lyder, at kvinderne optager nogle af disse hormoner gennem skeden og derved opnår en følelse af lykke.

TEST DIN VIDEN OM SÆD HER

ANNONCE
5 ting, du ikke vidste om sæd
Spermin holder huden ung

Smør lidt sæd i ansigtet og få glat hud. Antioxidanten spermin er oprindeligt udvundet af menneskesæd og bruges i dag i hudcremer. Spermin øger angiveligt hudcellernes levetid og mindsker samtidig aldersrelaterede slitage og bevægelseshæmning. Ifølge amerikanske skønhedssaloner øger sperminen hudens kollagenproduktion med 600 procent og genskaber hudens fugtbalance, ligesom vidundermidlet efter otte dage har gendannet 40 procent af hudcellerne.

TEST DIN VIDEN OM SÆD HER

ANNONCE
5 ting, du ikke vidste om sæd
Kunstværker males med sæd

Den tyske kunstner Martin von Ostrowski har altid maling lige ved hånden. Kunstneren har skabt flere værker ved at male med sin egen sæd og bruger ca. 40 udløsninger til at male et portræt. I alt har han frosset 1000 af sine udløsninger ned, så de kan tøs op og bruges i kunstens tjeneste. Sæd er dog ikke den eneste form for egenproduceret maling, von Ostrowski benytter - han er også kendt for at bruge sin egen fæces til at male historiske portrætter af fx Bismark og Hitler.

TEST DIN VIDEN OM SÆD HER

Læs mere om det livsgivende sekret her

ANNONCE
Del

Seneste nyt