Magasinet M!

5 ting du kan gøre i soveværelset.... for mænd med små tissemænd

Er du udstyret med en tissemand langt under gennemsnitsstørrelsen? Bare rolig! Du kan sagtens tilfredsstille din partner alligevel.

Ifølge Worlddata er danskernes gennemsnitlige penisstørrelse i erigeret tilstand 14,88 cm. Og falder du under dette, betyder det ikke nødvendigvis at du har en lille penis.

Men er du en af dem, som måske er lidt utilfreds med størrelsen? Så kan det her være en stor hjælp til lige netop dig.

Ifølge Clevelandclinic går grænsen for en mikropenis ved 9,32 centimeter - i stiv tilstand.

Men det betyder altså ikke, at du ikke har mulighed for at tilfredsstille hunkønnet. Vi har nemlig lavet en liste med de fem bedste sexstillinger for folk med mikropenisser, som en vi kender har fortalt os. 

ANNONCE
Foto: iStock - 5 ting du kan gøre i soveværelset.... for mænd med små tissemænd Foto: iStock

1. "Spiderman"

Denne position har både et sejt navn og tillader at komme et godt stykke ind, der hvor det varmer. 

Grunden til at den hedder Spiderman er formentligt den position, som kvinden er i, hvor hun har det ene ben bøjet.

Man laver Spiderman ved at kvinden ligger på siden med det ben det er ned mod sengen bøjet. Det andet ben ligger op over mandens skulder. Armen som er ned mod sengen støtter hovedet, mens den øverste arm støtter mod sengen for at skabe balance. Så er der fuld adgang!

2. "Rock and Grind"

Vi ved ikke helt, hvad vi skal kalde den her sexstilling, men den er ihvertfald mere til pigerne end til manden. Måske vi kan sige, at det er pigens hjælp til manden med en mikropenis?

Men det handler om, at bevægelserne skal være mere rokkende og bløde i stedet for bare at hugge eller høvle igennem, som man jo siger... Hvis pigen hjælper dig lidt på vej, så får I begge to langt mere ud af det, og det er jo altid lækkert.

ANNONCE
Foto: Depositphotos/Ieremy - 5 ting du kan gøre i soveværelset.... for mænd med små tissemænd Foto: Depositphotos/Ieremy

3. "Anal"

Analsex er nok den bedste form for sex, når man har en mikropenis. 

For hvis du er udstyret med en mini-lillemand, så gør det ikke lige så ondt på din partner, hvilket jo i sidste ende betyder, at hun nyder det mere, og det er trods alt bedst for alle. 

Alt i alt er det faktisk bare en win-win-situation. Du, manden, får et strammere hul, og for din partner betyder det altså, at analsex ikke gør nær så ondt som ved mænd med store tissemænd. 

4. "The Silicone Racehorse"

Hvis du er helt nede over, at du har en mikropenis, så skal du måske lige huske på, at der er noget, der hedder en penisforlænger.

Den vil give dig en dybere pasform, som betyder, at de steder, der ellers er svære at nå, bliver lidt lettere at komme til. Og det er jo egentlig ret fedt, ikke?

Og som titlen antyder, så bliver du altså den vildeste silikone-væddeløbshest i flokken, som ikke er til at stoppe igen, hvis du gør brug af en penisforlænger.

ANNONCE
Foto: Depositphotos/Genrix20061.m - 5 ting du kan gøre i soveværelset.... for mænd med små tissemænd Foto: Depositphotos/Genrix20061.m

5. "The Double Down"

Den her stilling er måske lidt grænseoverskridende for dig, og ifølge det kræver derfor lidt tapperhed.

Du skal bruge to ting til stillingen: 

- P-spot (til rumpen)

- Klitoris-vibrator 

Når du har anskaffet dig de to ting, så er du klar til det helt store show. Få din partner til at sætte p-spottet op - eller hjælp hende med det (det er klart at foretrække) - og så kan du varme vibratoren op og begynde at bruge den på hende... Og vupti, så har hun glemt ALT om størrelsen!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce