Magasinet M!

5 ting vi kan lære af den første trailer til Avengers: Infinity War

Internettet bobler over af spekulationer og teorier

Med gårsdagens længe ventede trailer til Avengers: Infinity War er der for alvor sat gang i forventningerne til 3. runde med Avengers, og kulminationen på de første 3 faser af Marvels filmunivers. Men hvad er der egentlig der sker i traileren. Inden denne film rammer biograferne til maj, skal vi lige have overstået Black Panthers første solo-film til februar, og scenen til Infinity War, er først rigtigt sat derefter.

OBS: Følgende indeholder mindre spoilers fra biografaktuelle Thor: Ragnarok

ANNONCE

Vi har pinpointet en række interessante ting. Altså også ud over de helt åbenlyse, som at Captain America har fået skæg, at Spider-Man endelig har fået sin spidey-sans, og at Scarlett Johansson får lov til at være blondine, Black Widow, that is.

5 ting vi kan lære af den første trailer til Avengers: Infinity War

Hulk og Thor er ikke længere sammen

I slutningen af Thor: Ragnarok, er både Thor, Loke og Hulk sammen på et rumskib. I post-credit scenen, ser vi, hvad der formodes at være Thanos' rumskib, der pludselig er i vejen for dem. I den nye trailer ser vi Hulk, der har lavet et seriøst hul i en bygning, som om han er faldet fra rummet og ned på jorden. Thor er på et rumskib med Guardians of the Galaxy, og Loke vimser rundt med Tesseracten. Thanos må have givet dem nogle indledende tæsk.

Mon Loke stadig arbejder sammen med Thanos?

I hvert fald ser det ud til, at han overrækker Tesseracten til en anden - og i et andet klip, popper Thanos den blå sten i sin handske. Det kan være trailer-teasing, men det kunne også give fin mening.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt