Magasinet M!

5 tips: Sådan får du kæresten med på at prøve sexlegetøj

Vil du gerne pifte dig og kærestens leg i soveværelset lidt op?

Vil du gerne pifte dig og kærestens leg i soveværelset lidt op, så er der flere muligheder. I kan f.eks. prøve at eksperimentere lidt med forskellige stillinger, I kan forsøge at gøre det andre steder end i soveværelset og en tredje og meget populær mulighed er, at bringe sexlegetøj med ind i soveværelset. Det er ikke noget, som alle er klar på lige med det samme, men det er med garanti noget, som langt de fleste vil finde rigtig frækt og pirrende, hvorfor det virkelig kan være med til at tænde for bålet.

ANNONCE

1. Sæt fokus på sexlegetøj, der tilgodeser hendes behov

Hvis din kæreste ikke er synderligt interesseret i idéen om, at I skal begynde at eksperimentere med sexlegetøj, så er det en rigtig god idé, at du vælger at præsentere hende for noget sexlegetøj, som du ved kommer til at tilgodese hendes behov mere end dine. På den måde vil du hurtigere kunne gøre hende mere tryg ved, at have sexlegetøj med i soveværelset - og det er naturligvis dét, det handler om, hvis du skal overbevise hende om, at det kunne være frækt og pirrende for jer, at eksperimentere med sexlegetøj.

ANNONCE

2. Køb noget og vis hende det - det er nemmere, når du har det

Det kan også være en rigtig god idé, hvis du ganske enkelt bare finder noget sexlegetøj, som du tænker kunne være noget, som hun kunne overtales til at eksperimentere lidt med, og derfor bestiller det hjem. Hvis du står med det i hånden og giver hende muligheden for at se nærmere på det, så er der også langt større chance og langt bedre forudsætninger for, at hun rent faktisk kan overbevises til at prøve det. Det er dog meget vigtigt, at du sørger for at finde noget, der er relativt sobert.

ANNONCE

3. Du skal selv have lyst til at eksperimentere med det

Hvis du gerne vil gøre dig forhåbninger om, at du kan overbevise din kæreste om, at det kunne være sjovt og frækt for begge parter, at I begynder at eksperimentere lidt med sexlegetøj, så er det naturligvis meget vigtigt, at du også selv har lyst til det - og det skal man kunne høre på dig, når du snakker om det, for det er nemlig med til at gøre, at du kommer til at virke langt mere overbevisende end, hvis du bare snakke halvt tøvende og ikke virker så overbevisende omkring din sag.

ANNONCE

4. Sæt dig ned og kig på udvalget med din kæreste

Som det nævnes ovenfor, så kan det være en god idé, at du bare selv sætter dig ned og finder noget sexlegetøj, som du tænker kunne være spændende for dig og din kæreste. Det kan dog også være en god idé, at du får hende overtalt til at sætte sig foran computeren med dig, hvor I i fællesskab får mulighed for at kigge på udvalget og dermed får I også muligheden for at beslutte sammen, hvad I skal eksperimentere med. På den måde får hun indflydelse og det vil være nemmere at påvirke hende.

ANNONCE

5. Vær åben og fremlæg idéen for hende

Det er dog også meget vigtigt, at du bare sørger for at være åben omkring det og fortæller hende, hvordan du har det med det og hvorfor du gerne vil eksperimentere med det. Hvis du ikke selv er i stand til at være åben omkring dine lyster, så er det svært for hende, at være åben omkring hendes - det skal være gensidigt og det skal gå begge veje. Hvis hun ikke selv har lyst, så vil hun med garanti gerne gøre det for din skyld.

Læs også: 6 grunde til at dyrke endnu mere sex.

ANNONCE
Del

Seneste nyt