Magasinet M!

5 tips til at opgradere dit professionelle liv

Dette indhold er sponsoreret 

Hvad end du er ung iværksætter eller rutineret forretningsmand, så vil der altid være en interesse for at se bedst muligt ud og præstere helt i top. Med et godt look og et professionelt mindset vil du kunne komme længere i dit arbejdsliv. Her er 5 tips til, hvordan du kan opgradere dit professionelle udadtil for at være den bedste version af dig selv - både indenfor og udenfor hjemmet

Bil

Enhver mand - og kvinde - har brug for en lækker bil til og fra arbejde. Måske arbejder du som sælger og har en del kundekontakt, hvor du skal besøge dem? Ligegyldig, hvordan din arbejdssituation ser ud, så sender du et stærkt signal ved at køre i en velholdt, flot og miljørigtig bil. Her kommer erhvervsleasing ind i billedet. Det er en nem måde, hvorpå du kan skaffe dig din næste bil uden unødvendige og uforudsete omkostninger.

Garderobe

Hvordan du præsenterer dig for folk er uhyre vigtig både i dit private og professionelle liv. Et indtryk dannes på få sekunder, så det er vigtigt, at du sikrer dig altid at se præsentabel ud. Det behøver ikke at koste en formue for at se lidt mere professionel ud. Du kan sagtens komme langt med et par flotte sko, et par lidt fine bukser og en smart skjorte. Husk altid, at accessories som ur og taske skaber et mere samlet look. Sørg altid for, at der også er samspil mellem de farver, som du vælger at bære. Grå og brun, blå og hvid osv. 

Motion

Motion handler ikke bare om at have en flot krop fysisk, det handler også om at have et stærkt sind. Her hjælper det at komme ud hver dag og skubbe kroppen lidt igang. Find noget, som inspirerer dig og kan motivere dig til at få mere ud af din dag. Start f.eks. ud med en lang løbe- eller gåtur inden morgenmaden. Hvis du ikke er den fødte atlet, så kan du altid forhøre dig ved en professionel. Her vil du kunne få udarbejdet et realistisk og seriøst træningsprogram til at nå dine mål.

Litteratur

Det er vigtigt, at man holder hjernen ved lige og forsøger at lære gennem hele sit liv. Ved at læse samfundsrelevante - eller samfundskritiske romaner - kan du højne dit diskussions- og deltagelsesniveau i samtale med kollegaer. Derudover kan du også opnå stor tilfredsstillelse og selvindsigt ved at læse mere. Der findes også en del biografier skrevet af virksomhedsejere og statsoverhoveder, som kan give en del indsigt i, hvordan man opnår sine mål.

Kalender

En struktureret person, som altid overholder aftaler og formår at arbejde effektivt, er en attraktiv person for arbejdsmarkedet. Ved at holde styr på både private og arbejdsmæssige gøremål, kan gøre dig selv og din arbejdsgiver en tjeneste. Det er ret simpelt; anskaf dig en kalender - enten digitalt eller analogt - og skriv ALT ned. Selv de mindste ting har en betydning, hvis du skal forbedre dig som person og ikke glemme tingene i farten. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE