Magasinet M!

5 ubrugelige- og ikke særligt fede - gadgets

Et ur, der gør det umuligt at aflæse klokken, en jakke med laserdioder og andre dumme gadgets...

Ur med sigtekorn

mmm.dk - 5 ubrugelige- og ikke særligt fede - gadgets mmm.dk

Hvornår har du allermest brug for et ur? Det har du kl 04.30 lørdag nat, når du lige skal tjekke, om det kan betale sig at købe en omgang inden den lokale Daisy lukker og slukker. Men det kan sgu godt være lidt svært at aflæse klokken i en 7 hestes-brandert på lige netop dette ur fra Yanko Design. Uret er ligeså smart som sko uden såler. Det er en meget sjov og gadget, men funktionel? Nej, vel?

 

Læs mere her

 

 

Kufferten, der vejer sig selv

ANNONCE
mmm.dk - 5 ubrugelige- og ikke særligt fede - gadgets mmm.dk

 

Nej, vi synes ikke, det er smart med en kuffert, der vejer sig selv. Tværtimod er det sgu lidt fesent, hvis du som fyr går ud og investerer i så tøset en gadget. Hvis det 'forfærdelige' skulle ske, at du står i lufthavnen og får at vide, din kuffert vejer for meget, begynder du da bare at tømme ud af alt det ubrugelige bras og de souvenirs, som du alligevel smider ud, når du kommer hjem. Det eneste, du alligevel har brug for er den billige duty-free sprut og dine M!-blade.

 

Hvis du alligevel mener, at denne kuffert er guds gave til netop dig, kan du købe den: her

 

 

laser-jakke

ANNONCE
mmm.dk - 5 ubrugelige- og ikke særligt fede - gadgets mmm.dk

 

Den unge kineser, Luke Wei-Chieh Shih, satte sig for at skabe en beklædningsgenstand, der kunne lyse verden op omkring sig. Hvorfor, aner vi virkelig ikke. Men hvis du alligevel ikke har særlig meget held med det modsatte køn og lever et liv i cølibat, kan du ligeså gå ud og investere i denne pinlige jakke. Du vil være garanteret en masse sørgelige blikke, grin og hån bag din ryg.

 

 

 

FakeTV

ANNONCE
mmm.dk - 5 ubrugelige- og ikke særligt fede - gadgets mmm.dk

 

FakeTV er en lille LED lampe, der lyser og blinker for at få indbrudstyven til at tro, at du sidder og kigger tv, selv om du slet ikke er hjemme. Genialt? Nope, bare dumt. Hvorfor ha' tyven til at tro, du ser fjernsyn, når du bare kan lade en lampe stå tændt? Så mangler vi bare, at du sidder foran fakeTV og lader som om, du ser fjernsyn. Næ, hvis du vil skræmme tyven væk anbefaler vi dig at købe en hund, alarm eller gå all-in, som Kevin i den anden Alene Hjemme-film.

 

ANNONCE

 

 

Kærlighedspude

mmm.dk - 5 ubrugelige- og ikke særligt fede - gadgets mmm.dk

Kan det blive dummere? Pillow Talk er lavet af designer Joanna Montgomery fra Scotland. Konceptet går ud på, at et par, der bor langt fra hinanden, får en speciel Pillow Talk pude hver.

 

Hjerteslag

Puderne lyser op med et glødende lys, når partneren et andet sted i verden lægger sig til at sove. Har man f.eks. en kæreste i Århus, så lyser puden i Kbh. når kæresten lægger sig til at sove i 8000.

Hver især bliver også udstyret med en slags pulsmåler, som de skal spænde rundt om brystkassen. Her sidder en sensor, som aflytter hjerteslaget og sender lyden videre til en højttaler i langdistance-puden. Her kommer lyden ud af en skjult højttaler i puden.

 

Tættere på hinanden

På den måde kan man altså både se, når kæresten lægger sig til at sove et andet sted i verden, og man kan samtidig høre kærestens hjerteslag i realtid.

Resultatet skulle ifølge designer Joanna Montgomery være, at folk føler sig tættere på hinanden.

Dumt, dumt, dumt, siger vi bare.

 

I samarbejde med Gear.comon.dk

 

 

 

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt