Magasinet M!

5 vanvittige kvinder der åd deres ofre

Det er oftest mænd, der går så langt som at spise sine mordofre. Men også kvinder kan være med. Vi har samlet nogle af de vildeste og klammeste tilfælde.

Vi kender historierne om de kendte mandlige kannibaler, der har slået deres ofre ihjel for senere at spise dem. De mest kendte er tyskeren Armin Meiwes, der dræbte sit frivillige offer spiste ham tilbage i 2001. Og Jeffrey Dahmer, der slog mindst 15 mennesker ihjel og tilberedte og spiste flere af dem.

Men det er ikke kun mænd, der kan finde på at begå vanvittige forbrydelser, der inkluderer fortæring af menneskekød. Vi har samlet nogle sindssyge kvinder, der valgte at sætte tænderne i deres ofre. 

ANNONCE

Slog manden ihjel og ville servere ham for hans børn

Australske Katherine Knight er kæresten fra helvede. Hun flyttede sammen med sit offer John Price i 1995, fem år før hun endte med at slå ham ihjel. Inden hun gjorde det, havde hun blandt andet fået ham fyret ved at sende billeder af ting, han havde stjålet fra sit arbejde til hans chef. Det gjorde hun, fordi han nægtede at gifte sig med hende. En dag, hvor John Price netop havde fået et polititilhold mod Katherine Knight, gik det helt galt.

Hun stak ham flere gange i brystet, hvilket han døde af. Men Katherine Knight stoppede ikke her. Hun startede med at flå hans hud af og hænge det til tørre på en kødkrog. Herefter halshuggede hun ham og tilberedte dele af hans krop med bagte kartofler, en blanding af grøntsager og sovs. Hun havde serveret det på to tallerkener, der havde sedler med navnene på John Prices børn - hun ville nemlig servere det makabre måltid til dem. Et tredje måltid blev fundet smidt i haven, hvilket af politiet tolkes som om, hun selv har prøvet at spise maden, men nok ikke har kunnet lide det.

I en gryde i køkkenet fandt politiet John Prices hoved, der stadigvæk stod med en temperatur på 50 grader.

Katherine Knight blev idømt livstid i fængsel, som hun stadigvæk afsoner. 
ANNONCE

Spiste sin tre uger gamle baby

At kvinder kan blive ramt af fødselsdepression, ved de fleste nok. Men det er i de færreste tilfælde, at det går så galt, som det gjorde med Otty Sanchez fra San Antonio, Texas, tilbage i 2009.

Otty Sanchez havde kun været mor til sin søn i tre uger, før det gik helt galt. En nat gik hun amok og slog ham ihjel med en steak-kniv og to sværd, som hun havde i huset. Efter at have delvist parteret ham begyndte hun at spise sin lille søns hjerne og tæer.

Herefter forsøgte hun at begå selvmord, men forsøget lykkedes ikke. Til politiet forklarede hun senere, at det var djævlen, der havde fået hende til at gøre det.

Otty Sanchez blev senere frifundet, fordi hun var sindssyg i gerningsøjeblikket, og blev i stedet anbragt på et psykiatrisk hospital. 

ANNONCE
Flickr - 5 vanvittige kvinder der åd deres ofre Flickr

Åd sin mand til Thanksgiving

Omaima Nelson havde i 1980'erne en lovende modelkarriere og mødte i 1991 sin mand og kommende offer, den 33 år ældre pilot William Nelson. De blev gift inden for få dage, men det var langt fra et lykkeligt ægteskab. Da Omaima blev anholdt forklarede hun, at hun flere gange var blevet misbrugt seksuelt i forholdet - og at han hun havde fået nok på Thanksgiving Day i 1991 - kun omkring en måned efter de to havde mødt hinanden. Her havde hun stukket en kniv i brystet på sin mand og efterfølgende slået ham til døde med et strygejern.

Efter manden havde udåndet, begyndte hun at partere hans krop og kogte hans hoved og hænder for at fjerne fingeraftryk. Hun fortalte senere, at hun også havde spist hans ribben som spareribs med barbeque-sauce, men trak senere den forklaring tilbage.

Hun afsoner lige nu en livstidsdom og har flere gange fået afvist et ønske om prøveløsladelse. 

ANNONCE
Wikimedia - 5 vanvittige kvinder der åd deres ofre Wikimedia

Lavede naboerne om til kager

Normalt er kage en god ting, men hvis du får dem tilbudt af Leonarda Cianciulli, så er det bare med at sige 'nej tak'!

Den italienske kvinde var sikkert en god mor. Så god en mor, at da hendes søn i 1939 blev indkaldt til hæren, blev hun så frustreret, at det skulle have menneskelige konsekvenser. Derfor begyndte hun at slå sine naboer ihjel. Tre nabokoner nåede hun, inden hun blev opdaget.

Alle tre slog hun ihjel ved at servere dem forgiftet vin og derefter et slag i hovedet med en økse. Derefter kogte hun kroppene sammen med kaustisk soda for at lave sæbe ud af kvinderne. Blodet lod hun størkne, og da det var helt stift blandede hun det med ingredienserne til at lave kage - og serverede de sprøde kager til besøgende. Og spiste dem endda selv.

Hun blev anholdt og idømt 30 års fængsel. Hun døde i fængslet i 1970. 

Dræbte og spiste af konkurrenten

At modeller vil gøre meget for at få konkurrenten til at se dårlig ud, er lidt af en kliché. Men det er alligevel få, der går så langt som den russiske model, der tilbage i 2011 slog sin kollega og konkurrent ihjel - og spiste af hende. De to, Anna og Regina, havde sammen været på et photoshoot og valgte efterfølgende at blive ved den flod, hvor billederne var blevet taget. De to ville nemlig gerne bade i både floden og solen - sammen. Men situationen eskalerede undervejs, og Anna endte med at slå Regina ihjel med et kombineret knojern og kniv. Som hun tragikomisk nok tidligere havde fået foræret af sit offer. Da Regina først var død, valgte Anna at tage nogle bider af sit offers lår. Da hun først blev opdaget af politiet, blev hun naturligvis anholdt, og senere fandt man ud af, at hun led af skizofreni. 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce