Magasinet M!

5 vanvittige væddemål

Enhver med kendskab til pokerverdenen ved, at spillernes betting ikke begrænser sig til pokerbordet.

5 vanvittige væddemål
  Brian Zembic tjener $100.000 på at få indopereret brystimplantater

Pokerlistings har fundet de 5 vildeste bets ved pokerbordet. Vi deler dem med dig her.

 

Dette væddemål fandt teknisk set ikke sted ved WSOP, men siden det gik for sig i Las Vegas og uden konkurrence er det mest sindsyge væddemål nogensinde, er det alligevel med på listen.

Brian Zembic er en professionel spiller fra Canada, der længe har boet i Las Vegas. I 1986 satte han nye standarder for væddemål, da han fik indopereret brystimplantater.

Zembic accepterede $100.000 for at forvandle sin almindelige herrebrystkasse til en barm i størrelse 85C, og her næsten 30 år senere går Zembic stadig rundt med, hvad videnskaben gav ham.

Zembic, der er kendt som The Wiz blandt venner, fordi han elsker trylleri, regner med, at hans kunstige bryster har indbragt ham mere end en halv million dollars, siden han fik dem.

Plastikkirurgi er imidlertid ikke den eneste måde, hvorpå Zembic har vundet sine væddemål.

Det siges, at han engang sov i Central Park i New York med $20.000 af sine egen penge bundet til anklerne, at han har boet på et badeværelse i en uge, og endda at han har boet i en papkasse på gaden i syv dage for at vinde $25.000.

Zembic er blevet tilbudt $20.000 for at få sine brystimplantater fjernet, men han har takket nej til tilbuddet.

"Jeg har vænnet mig for meget til dem," siger han.

ANNONCE
5 vanvittige væddemål
  Ted Forrests $2 mio. vægttabs-bet mod Mike Matusow

Et af de mest iøjnefaldende væddemål i pokerhistorien var for de $2 mio., der fik en high-stakes pokerpro til at svinde ind til en brøkdel af sin tidligere størrelse.

Det begyndte for et par år siden, hvor Ted Forrest væddede $100.000 med Mike Matusow om, at Matusow ikke kunne gå fra en vægt på 113 kg til 82 kg i løbet af et år.

Matusow tabte sig og indkasserede sit sekscifrede dollar-beløb, men det betød selvfølgelig også, at Forrest skulle have mulighed for revanche.

I 2010 vejede Ted Forrest 85 kg. En nat efter en særdeles god middag i Commerce Casino i Los Angeles, erklærede Forrest, at han kunne komme ned under 63,5 kg.

I Matusows ører lød det så tilpas latterligt, at han gladeligt satte $2 millioner på, at det ikke kunne lade sig gøre.

Da deadline blev nået den 15. juli, stod Forrest op på vægten ved World Series of Poker. Nålen nåede op på 63 kg, og Forrest kunne stikke $2 millioner i lommen og nyde beundringens blikke fra spillefugle over alt i verden.

ANNONCE
5 vanvittige væddemål
  Erick Lindgrens Golf i ørkenheden-bet

Ved WSOP 2007 begyndte den nylige armbåndsvinder Erick Lindgren at tage imod indsatser på et vanvittigt væddemål, der skulle udspilles på en golfbane i Las Vegas.

Lindgren hævdede, at han kunne spille fire runder golf med scorer under 100 i den bagende Las Vegas-sommerhede; fra pro tees, gående og bærende på sin egen golftaske.

Lindgren indgik bets for i alt $340.000 med pokerproerne Phil Ivey, Gavin Smith, Peter Feldman og Chris Bell, og under WSOP gav han det sit bedste skud på Best Bear i Summerlin.

Det siges, at Lindgren gik på druk til klokken fire om morgenen og begyndte spillet efter kun halvanden times søvn.

Det siges også, at han gik ud på den første runde kl. 5.45, og at han efter at have spillet tre runder havde tabt sig fem kilo.

Det er imidlertid ubestrideligt, at da dagen gik på hæld, havde Lindgren fuldført fire runder golf og opnået en score på under 100 hver eneste gang.

I løbet af de sidste ni huller, så Gavin Smith skriften på væggen og købte sig ud af sit oprindelige $100.000 væddemål for $60.000, men i sidste ende kunne Erick Lindgren sætte $300.000 ind på bankbogen for sit lille golfeventyr.

ANNONCE
5 vanvittige væddemål
  Tom Dwans 2. plads kostede ham $20 mio.

WSOP 2010 var et sygt år for væddemål, hvilket blev understreget at Tom Dwan og det WSOP-armbånd, der på så smertelig vis gled ham af hænde.

Historierne skriger i alle retninger, men den norske pokerlegende - og ven af Tom Dwan - er citeret for, at Dwans sidebets ville have indbragt ham op til $20 millioner, hvis han havde vundet armbåndet.

Dwan smadrede sig igennem et felt på 2.563 spillere for at gå heads-up i en $1.500 No-Limit event. Pokerverdenen holdt vejret for at se, om han kunne gøre arbejdet færdigt og vinde armbåndet. Luften i WSOP-turneringsrummet var tyk af spænding.

Navnkundige proer som Eli Elezra, Phil Ivey og Huck Seed holdt øje med udviklingen i dysten undervejs. Det var et af de største publikummer til en $1.500-event i WSOP's historie.

Til sidst lykkedes det dog Simon Watt fra Australien at besejre Dwan - og måske redde pokersamfundet fra fallittens rand.

Dwan vandt aldrig noget armbånd og måtte sandsynligvis til lommerne efter millioner af dollars som kompensation.

ANNONCE
5 vanvittige væddemål
  Vind $100.000, inden du må klippe dit hår

I år dukkede den sædvanligvis kortklippede Scott Clements op til World Series of Poker med et skødesløst, loddent udseende.

Det viste sig, at den dobbelte WSOP-armbåndsvinder, for at øge sin motivation, havde væddet med sig selv om, at han ikke ville klippe sit hår, før han havde vundet en pokergevinst på $100.000 eller mere.

Bedømt ud fra længden på hans hår, havde væddemålet stået på i et par måneder.

Clements' seneste sekscifrede dollargevinst kom i november 2011, da han vandt en $2.500 Deep Stack Extravaganza-turnering på Venetian i Las Vegas til $145.000, så han var inde i en form for downswing. I hvert fald for en spiller, der står noteret for mere end $5,6 millioner i gevinster i løbet af karrieren.

Heldigvis for Clements var vendepunktet lige om hjørnet.

I event #11 ved WSOP nåede Clements frem til heads-up i en $2.500 6-Max No-Limit Hold'em event, og selv om han måtte tage til takke med 2. pladsen, var der $292.000 for ulejligheden.

Mere end nok til at vinde væddemålet, og Clements dukkede karseklippet op allerede den næste dag.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE