Magasinet M!

5 vanvittigt store computerspil

Wow. Det kommende The Witcher 3 har ifølge spiludvikleren mere end 200 timers gameplay gemt i sig. Her er fem andre spil, der er så store, at de ikke kan gennemføres helt, selv hvis du droppede at sove i en hel weekend.

5 vanvittigt store computerspil
Far Cry 4

År: 2014

Spiludvikler: Ubisoft

Platforme: PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One

Derfor: Da vi spillede Far Cry 3 for nogle år siden, tænkte vi, at toppen for Ubisoft var nået. Men så prøvede vi Far Cry 4 sidste år. Det er så sindssygt detaljeret og sætter barren for open world-spil. I de sneklædte landskaber, der er inspireret af Himalaya, skal du fx nedkæmpe militære forposter fra ryggen af en elefant eller lade eksplosiver falde ned over fjenden fra din gyrokopter. Udover masser af nye våben, vil du også opdage et rigt, nyt dyreliv i Far Cry 4. Dyr, som både kan være dine bedste fjender eller udgøre en kæmpe trussel for dig. Du kan snildt bruge over 100 timer på Far Cry 4, hvis du vil gennemføre alt.

ANNONCE
5 vanvittigt store computerspil
Grand Theft Auto 5

År: 2013/2014/2015

Spiludvikler: Rockstar

Platforme: PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One

Derfor: Du kommer ikke uden om Grand Theft Auto-serien, når du snakker gigant-spil. Og 5'eren er det største hidtil. Det er faktisk større end GTA IV og San Andreas til sammen - og det er altså ikke så lidt. Udover hovedhistorien, som tager mere end 30 timer fra start til slut, er der masser af side-missioner, der popper op ud af ingenting. Du kan stort set bevæge dig rundt overalt, og den store verden er fyldt med læssevis af ekstra aktiviteter. Du kan finde historier på nettet om spillere, der har investeret mere end 300 timer i GTA V uden at inkludere online-delen i spillet. Det bliver sgu svært for Rockstar at toppe om nogle år.

ANNONCE
5 vanvittigt store computerspil
Red Dead Redemption

År: 2010

Spiludvikler: Rockstar

Platforme: PS3, Xbox 360

Derfor: Det er som GTA - bare i det vilde vesten. Rockstar begik endnu et mesterværk, da de i 2010 smed Red Dead Redemption på banen. Det er et klassisk open world spil med en sindsoprivende historie. Du spiller en tidligere lovløs, John Marston, som bliver tvunget til lægge sin kriminelle fortid bag sig. En korrupt forbundsregering tvinger dig i stedet til at blive dusørjæger og finde frem til tre tidligere medlemmer af din bande, som hærger prærien. Udover selve historien er der masser af ting at give sig til ved siden af, så som at fange småforbrydere, samle blomster (ja, du hørte rigtigt) og skære skindet af bjørne. Du kan snildt - som i de fleste Rockstar-spil - investere 150 timer i spillet. En zombie-version af spillet, Red Dead Redemption: Undead Nightmare (selvfølgelig med et andet plo), blev senere udgivet.

ANNONCE
5 vanvittigt store computerspil
The Elder Scrolls: Skyrim

År: 2011/2013

Spiludvikler: Bethesda Game Studios

Platforme: PC, PS3, Xbox 360

Derfor: Du kan gøre lige, som du vil i det femte spil i Elder Scrolls-serien. Der er en storyline, men du kan sagtens ignorere den for en stund og udforske den gigantiske fantasy-verden, du bevæger dig rundt i. Skyrim sætter ingen grænser. Selvfølgelig er der en central historie, du skal følge, hvis du vil gennemføre spillet. Når det så er sagt, har Skyrim hundredvis af sidemissioner, som kan være alt fra små opgaver til vanvittige otte-timers historier, der kunne være et helt spil i sig selv. Selv hvis du skulle gennemføre alt, der er at gennemføre i Skyrim, kan du downloade tre forskellige pakker med ekstramateriale. Online-delen af The Elder Scrolls udkom sidste år - og der kan du blive ved i det uendelige.

ANNONCE
5 vanvittigt store computerspil
Fallout: New Vegas

År: 2010/2012

Spiludvikler: Obsidian Entertainment

Platforme: PC, Xbox 360, PS3

Derfor: Fallout-serien har siden 1997 været et af de bedste og mest avancerede role-playing video games. Det minder på mange måder om Skyrim, men foregår blot i en postapokalyptisk verden, hvor kapsler bruges som valuta, og mutanter lever i kloakker. Du kan vælge at løse missioner eller blot udforske den store sci-fi-verden. Og da det er New Vegas, kan du selvfølgelig også slå tiden ihjel med Vegas-kendinger som roulette og Black Jack samt kortspillet Caravan, der blev lavet specielt til Fallout: New Vegas. Oven i hatten får du også fornøjelsen af at lytte til Matthew Perry (den gode Chandler fra Venner), der blandt andre har lagt stemme til spillet.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE