Magasinet M!

5 vilde boliger på Airbnb i 2017

En håndfuld af årets mest interessante overnatningsmuligheder.

Hvis du er typen, der elsker at rejse ud i verden, men ikke helt er fan af de konventionelle hotelophold, telture eller charter-rejser, så er AirBnB altid en god inspirationskilde til at finde et sted, der passer til dine behov. Vi har fundet en lille håndfuld af nogle af de mest interessante muligheder i 2017 - alt fra iglo til et gammelt fly!

Iglootel

Navnet siger lidt sig selv - du bor på et hotel, der er bygget ud af en iglo. Elektricitet over hele linjen, stor bar med kolde drinks (sjovt nok), mulighed for spa-bad og chance for nordlys!

Pris pr. overnatning: 2858 kr.

ANNONCE
5 vilde boliger på Airbnb i 2017

Fly-hotellet

Hvis du lider af højdeskræk, så kan du med ro i maven nøjes med at træde ind i denne 'bolig', som er bygget ud af et gammelt fly. Kapacitet til fire personer med køkken, bad og wc, og ikke mindst en stor dobbeltseng. Så kan du lege pilot for en dag!

Pris pr. overnatning: 684 kr.

5 vilde boliger på Airbnb i 2017

Tipi i den californiske ødemark

Hvis man trænger til at hive stikket ud og tage et skridt væk fra teknologi, sociale medier og civilisationen, så kan man drage ud i den californiske ødemark og leje en tipi i Yucca Valley. Solnedgang, morgenkaffe og bålmad - what's not to like?

Pris pr. overnatning: 871 kroner

ANNONCE
5 vilde boliger på Airbnb i 2017

Lava Cave i Santorini

Tilbage i 1875 blev disse huler brugt til at huse sømænd, som havde brug for en hurtig overnatning - nu er de små værelser blevet restaureret til rendyrket lukus! Rå vulkanske vægge, privat veranda og din egen indendørs/udendørs jacuzzi!

Pris pr. overnatning: 2916 kr. 

5 vilde boliger på Airbnb i 2017

Fængselscelle i Canada

Hvem vil ikke gerne prøve en overnatning i en fængselscelle, så længe man bliver lukket ud dagen efter? Fængslet fra 1875 er blevet renoveret, men har bevaret den samme autencitet i sit udseende - så på nær vand og brød og 'drop the soap'-oplevelser, så får du en interessant overnatning!

Pris pr. overnatning: 329 kr.

ANNONCE
5 vilde boliger på Airbnb i 2017
Del

Seneste nyt

ANNONCE