Magasinet M!

5 vilde film i biografen du ikke må misse i juni

Der er guf til gyserelskere, ligesom en af årets helt store blockbusterfilm ligeledes får premiere, når vi sætter fokus på de fedeste premierefilm i juni måned.

5 vilde film i biografen du ikke må misse i juni
Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Out of the Shadows

Premiere: I dag

Med: Megan Fox, Johnny Knoxville, Will Arnett med flere

Derfor skal du se den: Her ville det være nok at skrive Megan Fox, for vores forventninger til den nye TMNT-film er vitterligt ikke specielt høje, siden den forrige fra 2014 var en omgang latterligt animeret CGI-juks. Det skal dog ikke fraholde os fra at inkludere vores barndomshelte på listen her, for det er ALTID nostalgisk at se Rafael, Leonardo, Donatello, Michelangelo og Splinter slås imod Rocksteady, Bebop, Shredder og hjernen bag det hele, Kraang.

Forhåbentligt kan instruktørskiftet fra Jonathan Liebesman til Dave Green hjælpe til med, at 2'eren bliver en tålelig omgang. Og igen? Megan Fox i stramtsiddende gult kluns som April O'Neil? Ja, tak!

ANNONCE
5 vilde film i biografen du ikke må misse i juni
The Conjuring 2

Premiere: 9. juni

Med: Patrick Wilson, Vera Farmiga, Franka Potente med flere

Derfor skal du se den: Den unge gysermester James Wan - manden bag den første Saw og de to første Insidious-film - er klar med opfølgeren til sin megasucces fra 2013, The Conjuring.

Spøgelsesjæger-parret Ed og Lorraine Warren tager denne gang til det nordlige London for at hjælpe en enlig mor af med en ondskabsfuld ånd, der huserer i huset. Filmen er løst baseret på Enfield Poltergeist-sagen, som fandt sted mellem 1977 og 1979 og vil angiveligt også inddrage elementer fra Warren-parrets mest berømte og dokumenterede sag, The Amityville Horror. Normalt er vi ikke specielt glade for sequels, men lige præcis denne glæder vi også ustyrligt til.

ANNONCE
5 vilde film i biografen du ikke må misse i juni
The Neon Demon

Premiere: 9. juni

Med: Elle Fanning, Christina Hendricks, Keanu Reeves med flere

Derfor skal du se den: Ja, juni er generelt en lækkerbisken af en biografmåned for gyserfans. Denne gang er vi dog ovre i den lidt mere 'artsy' ende af skalaen - som det altid er, når den danske instruktør Nicolas Winding Refn (Drive, Only God Forgives) er biografaktuel. I hans seneste kunst-epos, The Neon Demon, der som forventet fik blandede modtagelser ved filmfestivalen i Cannes, følger du den unge og håbefulde model Jesse. I Los Angeles møder hun en række kvinder, som vil gøre alt for at opnå den ultimative skønhed - også hvis det handler om at gøre skade på andre.

Filmen er angiveligt en tour de force i smukke billeder uden nogen klar, stringent handling (selvfølgelig, fristes man til at sige). Så der er dømt biografpligt her, selvom det helt sikkert er en film, som kommer til at dele vandene.

ANNONCE
5 vilde film i biografen du ikke må misse i juni
The Nice Guys

Premiere: 9. juni

Med: Ryan Gosling, Russell Crowe, Angourie Rice med flere

Derfor skal du se den: Måske det mest umage par på filmlærredet i laaaang tid? For hvem havde troet, at Ryan Gosling og Russel Crowe skulle teame op i en buddy-noir-actionkomedie? Ikke mange, formoder vi. Men i The Nice Guys er det præcist det scenarie, der udspiller sig.

Her undersøger en lettere alkoholisk privatdetektiv (Gosling) og en ældre badboy, der tæver folk for penge (Crowe), et mistænkeligt dødsfald, hvor en afdanket pornostjerne tilsyneladende har begået selvmord. De bliver dog rodet ind en langt mere omfattende konspiration. Shane Black (Kiss Kiss Bang Bang, Iron Man 3) instruerer det, der meget vel kan gå hen at blive året sjoveste og mest akavede film. Vi anmelder den i næste uge her på mmm.dk.

ANNONCE
5 vilde film i biografen du ikke må misse i juni
Independence Day: Resurgence

Premiere: 23. juni

Med: Maika Monroe, Jeff Goldblum, Bill Pullman med flere

Derfor skal du se den: Behøver vi at skrive, hvorfor du skal se årets største sci-fi-comeback? Filmen foregår - som i virkeligheden - to årtier efter den første alien-invasion, der fandt sted 1996s Independence Day. Nye fremmede trusler er på spil, og det er igen op til mennesket at forsvare sig det bedste, de har lært. Bill Pullman, der i den første film leverede en af de mest mindeværdige taler til nationen i filmhistorien, er stadig præsident, mens også Jeff Goldblum er tilbage i rollen som David Levinson, der nu er blevet leder af Earth Space Defense-styrken.

Man skal som altid med Roland Emmerichs film forvente en pæn omgang nationalpatriotisme og sukkersøde momenter, men det er jo heller ikke for handlingen, man ser hans film. Nej, for han er en af de helt store mestre i bulder, brag og vanvittige special effects, og der er ingen grund til at tro, at han skulle have tonet ned på det i Independence Day: Resurgence.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE