Magasinet M!

5 vilde kaffemaskiner til hjemmet

Skal der opgraderes på kaffefronten?

I takt med at kaffekulturen i stigende grad er blevet en populær dille over det seneste årti, ynder folk en velbrygget kop kaffe uanset om de befinder sig i hjemmet, på arbejdet eller på en café.

Og moderne teknologi har efterhånden udvisket forskellen mellem barista-kvaliteten på den lokale café og den kaffe, du kan brygge indenfor hjemmets fire vægge.

Vi har sat spot på 5 forskellige vilde kaffemaskiner, som du kan opgradere hjemmet med!

ANNONCE
5 vilde kaffemaskiner til hjemmet

La Marzocco GS3 MP

Italiensk ingeniørkunst, hvor den populære La Marzocco-teknologi er blevet indkapslet i udstyr, der er designet til hjemmebrug. Den er bygget op med en dual-boiler, så du både har en dampkedel og en brygkedel, hvilket gør, at du kan justere temperaturen helt præcist. Maskinen er wifi-styret og med mulighed for at sætte timeren dagen inden, så der er friskbrygget espresso, når du vælter ud af sengen om morgenen. Den sammenlignes i kaffekredse med forskellen mellem folk, der bruger automatgear og manuelt gear. La Marzocco er den ‘manuelle’ version, som giver dig mulighed for at få det fulde overblik over den perfekte kop kaffe på dine egne præmisser.

Pris: 52.800 kroner

ANNONCE
5 vilde kaffemaskiner til hjemmet

Jura X9c

Den schweiziske espresso-maskine på steroider har komprimeret hele menukortet fra din lokale kaffecafé til ét enkelt klik. Maskinen kan klare op imod 30 liter varmt vand i timen med fast vandtilslutning, når der skal langes specialkaffer ud til gæsterne i en fart. Med indbygget sensor får du den rette temperatur på din mælk og de to keramiske kværne koblet til et par elektriske motorer sørger for millimeterpræcision på malingen af bønnerne til hver enkelt kop.

Pris: 55.000 kroner

ANNONCE
5 vilde kaffemaskiner til hjemmet

Expobar Megacrem

Det ægte barista-udseende med forkromede dele og hele 3 tappehaner, som sørger for, at du ikke skal stå og vente på enkeltvise kopper espresso - denne maskine kan lave flere på en gang med de enkelte haner, som har individuelle varmevekslere for optimal temperatur over hele linjen. Her kan du sætte flere kopper kaffer over på samme tid, og de kan alle sammen brygges forskelligt med de semi-automatiske system - og så fylder den selv op i boiler-tanken, og holder øje med vandtanken hele tiden.

Pris: 21.595 kroner

ANNONCE
5 vilde kaffemaskiner til hjemmet

BOSCH CTL636EB6 Home Connect

Her har vi fingrene i en stilren og smart indbygningskaffemaskine, hvor man inkorporerer kaffemaskinen i køkkenmiljøet på samme måde, som man eksempelvis ville gøre med en opvaskemaskine eller ovn. I sig selv er det en fuldautomatisk espressomaskine, som bliver forbundet til en app, hvorfra du med et enkelt klik kan lade maskinen brygge alle mulige forskellige kaffevarianter på egen hånd. Indbygget mælkeskummer, stor bønnekapacitet og så er den ligesom et amerikanerkøleskabs isterningefunktion klar døgnet rundt til at fylde dit koffeinbehov.

Pris: 17.999 kroner

ANNONCE
5 vilde kaffemaskiner til hjemmet

Synesso MVP Hydra

Et eksklusivt brand fra Seattle, som er verdensberømte for espresso-kvalitet. Ofte omtalt som kaffeverdenens svar på en Rolls Royce er denne maskine det reneste kaffenørderi - du kan finjustere kaffeopskrifter, lave skræddersyede kaffeprofiler samt indstille alt fra syrlighed til sødme og tekstur i din kaffe med det unikke bypass-system. Her kan der nørdes ned i de mindste detaljer med formalingsgrad, bryggeteknik, varmeforskelle og meget andet. Kort sagt - den kan alt, hvad dit hjerte begærer i forhold til at brygge den perfekte kop espresso.

Pris: 87.500 kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce