Magasinet M!

5 vilde zombiefilm, du højst sandsynligt ikke har set

Zombie-ludere, zombie-får og nazizombier. Vi giver dig 5 fede film om levende døde, som du højst sandsynligt ikke har set

5 vilde zombiefilm, du højst sandsynligt ikke har set
Black Sheep (2006)

Land: New Zealand

Om: New Zealand huser i alt 30 millioner får, så selvfølgelig er der en 'mad man' af en instruktør, der har tænkt, at han skulle lave en zombiefilm med dyret. Jonathan Kings Black Sheep er en ustyrligt morsom film om et eksperiment, der går helt galt, da en masse harmløse får bliver gjort til blodtørstige dræbere. Udover klassiske, fjollede slapstick-elementer er effekterne rent faktisk også imponerende. Men kan man forvente andet, når det er folk fra Peter Jackson's WETA special effects Workshop, der står bag?

SE OGSÅ: Mød Sarah Dumont - den lækreste zombiedræber i biograferne i november

ANNONCE
5 vilde zombiefilm, du højst sandsynligt ikke har set
The Horde (2009)

Land: Frankrig

Om: Det her er filmen, som Quentin Tarantino ville ønske han havde lavet. Den handler om en række skruppelløse politimænd og gangstere, der kæmper mod hinanden i et lejlighedskompleks. Men da en række hyperaktive zombier dukker op, får de to grupper straks andet at tænke på end at slå hinanden ihjel. Filmen består af fantastiske kampscener i et postapokalyptisk Paris, der er med til at gøre The Horde til en vanvittigt stemningsmættet film.

ANNONCE
5 vilde zombiefilm, du højst sandsynligt ikke har set
Cockneys vs. Zombies (2012)

Land: England

Om: Du vil sikkert kunne genkende Alan Ford fra Lock, Stock and Two Smoking Barrels og Snatch samt Honor Blackman - Pussy Galore i Bond-klassikeren Goldfinger. Disse aldrende skuespillere spiller over for en række nye, britiske hotshots som eksempelvis Harry Treadaway, Jack Doolan og Michelle Ryan - sidsnævnte spillede The Bionic Woman i serien af samme navn fra 2007. Cockneys vs. Zombies handler om en noget blandet skare af folk, der skal kæmpe sig vej ud af et zombie-befængt London, og har måske en af de bedste "kick-the-zombie-baby"-scener nogensinde.

ANNONCE
5 vilde zombiefilm, du højst sandsynligt ikke har set
Død Snø (2009)

Land: Norge

Om: Det her er filmen, du er ekstremt misundelig over, at nordmændene fandt på før os danskere. Filmen starter på klassisk horrormanér med en gruppe unge, der tager ud i en fjerntliggende hytte i de norske fjelde. Herefter bryder helvede løs, da en gruppe nazi-zombier vækkes til live. Og nej, Død Snø er ikke spor selvhøjtidelig; snarere fyldt med selvironi og tonsvis af klichéer. Et fuldstændigt absurd og grænseoverskridende take på B-films-genren. Og det er det, der gør den så vanvittigt underholdende. Er du fan at Tarantinos og Robert Rodriguez' Grindhouse-film, vil du elske Død Snø.

SE OGSÅ: 5 gyserfilm, du højst sandsynligt ikke har set

ANNONCE
5 vilde zombiefilm, du højst sandsynligt ikke har set
Doghouse (2009)

Land: England

Om: Nu bliver det beskidt. Forestil dig en hel by fyldt med kvinder, der hver især er klædt på til at varetage deres "kunder". Den sexede sygeplejerske, den sexede frisør, og den sexede bartender, som bare venter på, at du skal hoppe i kanen med dem. Det er scenariet i Doghouse. Problemet er bare, at de alle er zombier nu. Hurtige zombier. I filmen, du helt sikkert vil elske, hvis du har set Shaun of the Dead, følger du en gruppe mænd, der tager til den her by, hvor 80 procent af indbyggerne er kvinder, for at hjælpe en af gutterne med at komme over en skilsmisse. En såkaldt drengeweekend med masser af sex og sprut, men som i stedet ender med, at the lads jages af blodtørstige, mandehadende zombie-ludere. Det er sgu da fedt, hva?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce