Magasinet M!

5 virkeligt kulørte konspirationsteorier

Vi ved allesammen godt, at månelandingen var fup, og at CIA dræbte Kennedy. Men nu bliver det for alvor løjerligt...

5 virkeligt kulørte konspirationsteorier
Morrissey forudså Dianas død

The Smiths-albummet 'The Queen Is Dead' fra 1986 forudser med skræmmende nøjagtighed Lady Dianas død i 1997.

Udover den åbenlyse reference i albumtitlen, er der utallige spor:

Titlen 'The Queen Is Dead' er hentet fra Hubert Selby Jr's bog 'Last Exit To Brooklyn'. Brooklyn ligger i New York - Diana døde i en tunnel på vej mod afkørslen til Avenue de New York!

På coveret til albummet er der et billede af en franskmand ved navn Alain (skuespilleren Alain Delon). Den første, der offentliggjorde Dianas død, var en franskmand ved navn Alain (lægen Alain Pavie)!

På vinylversionen af albummet, er der ridset ordene 'Them was rotten days' ind i pladen. Det er et citat fra filmen 'Saturday Night and Sunday Morning' - Diana kørte galt lørdag aften og blev erklæret død søndag morgen!

I tunnellen, hvor Diana kørte galt var der en række buer. Dianas bil kørte ind i den 13. af dem. Det 13. ord på side 1 af 'The Queen Is Dead' er 'arches' (buer), og det 13. ord på side 2 er 'smash'!

Og sådan bliver det ved og ved og ved.

Læs mere her.

 

ANNONCE
5 virkeligt kulørte konspirationsteorier
Gestapochef blev Harry S. Trumans rådgiver

Heinrich Müller var chef for Hitlers frygtede hemmelige politi Gestapo fra 1939 til 1945. Ved krigens afslutning forsvandt han - de fleste mener, at han døde i førerbunkeren omkring 1. maj 1945.

Konspirationsteoretikere har til gengæld en mere kulørt forklaring. Under nyt navn blev Müller i 1947 rekrutteret af CIA til at arbejde med sovjetisk kontraspionage - mod en bonus på en million dollar og en årlig løn på 50.000 dollar.

Müller blev snart en af præsident Harry S. Trumans nærmeste rådgivere, de to morede sig privat med, at Müller spankulerede rundt med sine nazimedaljer. Müller forærede også Truman stjålen kunst, ligesom Truman angiveligt skulle være gudfar til Müllers søn.

Læs mere her.

 

ANNONCE
5 virkeligt kulørte konspirationsteorier
Katastrofen i New Orleans var menneskeskabt

Da orkanen Katrina hærgede New Orleans i 2005 gik det hårdest ud over de primært sorte kvarterer. Tilfældigt? Naturligvis ikke, mener konspirationsteoretikere.

Det skyldtes, at regeringen sprængte digerne, der skulle have holdt vandmasserne på afstand, i luften som led i en ond plan om at luge ud i New Orleans store sorte befolkning. Mange af de mennesker - primært sorte - der mistede deres hjem under oversvømmelserne, er blevet genhuset i andre byer, og det er en del af planen om at gøre New Orleans hvidt.

Læs mere her.

 

ANNONCE
5 virkeligt kulørte konspirationsteorier
Paul McCartney er død

Der findes - angiveligt - utallige beviser på, at Paul McCartney døde i 1966 og blev erstattet af en look-a-like.

Jævnfør for eksempel coveret til Abbey Road, hvor Paul er ude af trit med de andre Beatler, han er barfodet - en italiensk begravelsesskik og de andre tre Beatles-medlemmer er klædt som henholdsvis præst, bedemand og graver.

Læg hertil nummerpladen på VW'en i baggrunden '28 IF' - det skulle symbolisere, at Paul havde været 28, hvis ('if') han havde været i live. Læg hertil, at man på sangen 'I'm So Tired' fra 'White Album' skulle kunne høre John Lennon sige "Paul's dead man, miss him miss him," hvis man spiller den baglæns...

Læs mere her.

ANNONCE
5 virkeligt kulørte konspirationsteorier
George W. Bush er et rumvæsen

Én ting er, at George W. Bush selv stod bag 9/11 - hvad værre er, er han også et rumvæsen. Jo, virkelig! Eller det mener i hvert fald forfatteren David Icke, der har skrevet næsten 20 bøger om konspirationer og holder foredrag verden over.

George W. Bush skulle være del af en racen Babylonian Brotherhood -rum-reptiler, der kan skifte form efter behag og som er ude på at overtage verden. Hillary Clinton, Bill Clinton, Dronning Elizabeth af England og - besynderligt nok countrysangeren Kris Kristofferson - er også med i banden, der i øvrigt ofrer børn og drikker blod...

David Icke kommer i øvrigt til København og holder foredrag 14. maj.

Læs mere her.

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce