Magasinet M!

50 procent af danskerne drømmer om mere sex med deres partner, end de allerede får

Et par tips til, hvordan du får ændret det!

Sinful har lanceret et nyt kapitel af Sindex, hvor de med en række undersøgelser kigger nærmere på danskernes vaner, præferencer og forhold til sex.

Og en af de mest iøjefaldende fakta omkring danskernes sexliv er - hele halvdelen af alle danskere ville ønske, de havde mere sex med deres partner, end de har i øjeblikket.

Halvdelen!

Det hænger sammen med, at det godt kan være svært at snakke om sex for visse parter og så kan sex stadigvæk være et ømtåleligt emne i forhold til fortælle sine fantasier.

Det skal der gøres noget ved. Herunder får du tre tricks til at åbne mere op for sex og få skubbet lidt til den skrækkelige statistik!

Begynderpakken med sexlegetøj

Spring ud i den ædle kunst at dyrke sex med sexlegetøj - her kommer fantasierne ofte automatisk i spil og giver jer et sikkert 'rum' til at snakke om det. 

Snak om dine fantasier-spillet

Et perfekt partner-spil til at åbne op for eventuelt ømtålelige emner, hvor man får snakket om alt fra kærlighed til sex - en fantastisk dialogåbner, som dykker ned i dig og din partners lyst og fantasier. 

Par-orgasmerne

En god start i forhold til at komme tættere ind på hinanden seksuelt er - at dyrke sex sammen!(sjovt nok..) Men hvis I lige peaker det med legetøj, der skræddersyet til en samlet oplevelse for begge parter på samme tid? Så er der sød musik under dynerne!

ANNONCE
Del

Seneste nyt