Magasinet M!

500 mænd er enige: Her er OLs frækkeste sport

Og nej, det er ikke kuglestødning eller vægtløftning.

500 mænd er enige: Her er OLs frækkeste sport

Indrøm det nu bare. Der er flere sportsgrene ved sommerens OL i Rio, du bestemt ikke ser for underholdningsværdien. Vi nævner i flæng: Synkronsvømning, gymnastik og ikke mindst beachvolley.

Den danske sexshop winkwink.dk har undersøgt blandt 500 adspurgte mænd, hvilken sportsgren de syntes var frækkest. Og her svarede hele 88 procent ikke overraskende, at førnævnte beachvolley klart var den sportsgren, der fik det til at snurre mest i banditten. Og helt ærligt: Kvinder i bikini, der dyrker sport og kaster sig rundt i sandet - what's not to like?

Efter beachvolley kom tennis og synkronsvømning med henholdsvis 8 og 4 procent.

Ifølge indehavern af winkwink.dk, Kristoffer Hjerrild, ser han tydeligt en sammenhæng mellem mængden af tøj og populariteten hos mændene.

"Det er ret nemt at se i undersøgelsen, at jo mindre tøj kvinderne har på, jo mere fræk er sporten, og endnu bedre bliver det, når de er solbrune og kaster sig rundt i sandet," udtaler Kristoffer Hjerrild.

I undersøgelsen spurgte winkwink.dk også, hvad den mindst frække kvindesport til OL er, og her var der stor enighed om, at kvinder og vægtløftning ikke er så frækt eller tiltrækkende hos de adspurgte mænd.

"Kvinder og vægtløftning er desværre ikke den bedste måde at imponere mænd på. Det er nok en anelse for maskulint til mange mænd," siger Kristoffer Hjerrild.

Winkwink spurgte også 500 kvinder, og her var det til gengæld svømning, som var mest populært med 66 procent. Mon ikke det skyldes Michael Phelps, som flere har et godt øje til? På andenpladsen kom 100 meter løb, og efterfulgt af det kom beachvolley.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE