Magasinet M!

55-årig Sports Illustrated model: Er hun hottere end Jennifer Aniston?

Hun gør det for kvinderne over 50 års skyld. De skal nemlig lære at holde sammen og elske deres krop

Da vi forleden bragt et gensyn med vores allesammens Jennifer Aniston var i helt vilde. Hun er 51 år, og det kan absolut ikke ses. Hun er hottere, og mere populær hos jer, end nogensinde før.

Nu topper Sports Illustrated med 55-årige Kathy Jacobs. Hun har mildest talt lagt catwalken ned, og er nu en af seks finalister i søgen på en ny undertøjsmodel til Sports Illustrated 2020.

Tilbage i august fik Kathy Jacobs af vide, at hun var blandt de sidste 16 finalister i kampen om at blive Sports Illustrateds nye undertøjsmodel. 

"Jeg gør det for at ændre synet på kinder over 50. Ikke kun for samfundets synspunkt, men også for vores egen skyld. Vi kvinder over 50 burde stå sammen og vise hvor fantastisk, relevant, smuk og sexet vores krop stadig er. Det er på tide at kvinder i alle aldre forenes".

Ikke nok med at være blandt de sidste 16 finalister, så har Kathy nu også fået af vide, at hun er blandt de sidste seks finalister. Det betyder, at hun har været på to eksotiske, lækre lokationer for at få skudt badetøjsbilleder til den nye 2020-udgave. 

Kæmpe respekt til Kathy. Vi håber, hun inspirerer mange flere skønne 50-årige damer, til at embrace deres krop og dets former!

Se et par udvalgte billeder af Kathy herunder.

Vis dette opslag på Instagram

Selfless selfie before the show this am!!!

Et opslag delt af Kathy Jacobs (@ageisbeauty) den

ANNONCE
Del

Seneste nyt