Magasinet M!

57-årige Salma Hayek fremviser formerne i nyt Instagram-opslag: "Gul bikini + gråt hår = den perfekte kombination"

Hayek får det sidste ud af sommeren!

Salma Hayek er igen hoppet på de sociale medier for at vise, at man aldrig bliver for gammel til at lave en thirst trap til sine mange fans - og med god grund vil vi lige tilføje!

Den 57-årige skuespiller hygger sig gevaldigt i Spanien i disse dage på en forlænget ferie på ubestemt tid, hvor hun lige sørger for at få hele sommeren med inden efteråret står og venter om hjørnet.

Og der bliver ikke lagt mange fingre i mellem, hvad hun gerne vil vise frem til sine fans om omverdenen - sine "alderstegn", som hun gladeligt omfavner,  og hendes former i en gul bikini.

Det er vi sådan set helt og aldeles tilfredse med!

Hun har for nyligt delt en håndfuld bikini-billeder, hvor hun står på sin yacht og nyder livet med det spanske flag i baggrunden.

Hun indrammer lige hele setuppet med den simple tekst:

"Gul bikini + gråt hår = den perfekte kombination" - og vi må altså være tilbøjelige til at være enige med den kære Hayek. 

Hayek er bestemt ikke en fremmed overfor bikini-billeder, da hendes feed generelt er spækket med sommerlige skud af den spanske skuespillerinde og hendes velkendte former.

Det er heller ikke noget der går ubemærket, da billedet i skrivende stund har over 1,3 millioner likes. Det er altså noget, der får internettet til like-knappen og tasterne, når den spanske kvinde deler sine ferieminder med folket!

Men gul bikini? Det er alligevel en af de nyere af slagsen - du kan se begge billeder herunder. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt