Magasinet M!

57-årige Salma Hayek i bikini er et syn for guder

From Dusk till Dawn-stjernen står stadig knivskarp.

Der er en stor trend lige for tiden hos 'ældre' Hollywood-stjerner, der gerne lige vil vise, at de stadigvæk har deres skønhed i top.

Tidligere i juli var det Jennifer Lopez, og nu er tiden kommet til ingen ringere end den underskønne Salma Hayek.

I en alder af 57 år står hun stadig knivskarpt - og hun er ikke bange for lige at vise det frem i en række bikini-billeder og videoer på hendes Instagram.

Med den simple tekst: "Waiting for august", sørger hun for sommervibes og pool-øjeblikke - ikke et øje tørt!

Se alle billederne nederst i artiklen!

Mere om Salma Hayek:

Salma Hayek er en mexicansk-amerikansk skuespillerinde, producent og aktivist født den 2. september 1966 i Coatzacoalcos, Veracruz, Mexico. Hun startede sin karriere i Mexicos telenovelas, hvor hun hurtigt blev en national stjerne. Hayek flyttede senere til Hollywood for at forfølge en karriere i amerikansk film og fik sit gennembrud med filmen "Desperado" (1995) sammen med Antonio Banderas, instrueret af Robert Rodriguez.

Hendes skuespillerkarriere fortsatte med betydelige roller i film som "From Dusk Till Dawn" (1996), "Wild Wild West" (1999) og "Dogma" (1999). Hun modtog bred anerkendelse og en Oscar-nominering for sin portrættering af kunstneren Frida Kahlo i biografifilmen "Frida" (2002), som hun også producerede. Denne film etablerede hende som en stærk tilstedeværelse i Hollywood, både foran og bag kameraet.

Ud over sin skuespillerkarriere er Hayek en engageret producent og medstifter af produktionsselskabet Ventanarosa. Hun har også arbejdet som instruktør og har produceret TV-serier som "Ugly Betty", der modtog en Golden Globe.

Salma Hayek er også kendt for sit filantropiske arbejde og sin aktivisme. Hun har talt for kvinders rettigheder og imod vold mod kvinder. Hun har samarbejdet med UNICEF og andre velgørenhedsorganisationer for at støtte forskellige sociale årsager.

Privat er Hayek gift med den franske milliardær François-Henri Pinault, og de har en datter sammen. Hayek fortsætter med at være en indflydelsesrig figur i både filmindustrien og humanitære indsatser.

ANNONCE
Del

Seneste nyt