Magasinet M!

5D-porn-forlystelse åbner i Red Light District Amsterdam

Som en forlystelsespark - bare for voksneHvis du elsker forlystelsesparker, men alligevel synes, at der er lidt for mange børn og barnlige sjæle, så er der godt nyt til dig!

I Amsterdams Red Light District, er der nemlig netop åbnet en ny attraktion der hedder 5D Porn. 

De fleste forbinder nok begrebet "Sex-biograf", som et lummert sted, hvor mænd i gamle dage sneg sig ind, for at få en hurtig spiller - men det her er noget helt andet. 

Den nye forlystelse minder tilnærmelsesvis om 5D "rutchebaner" som vi kender dem fra de mere lødige turistattraktioner. Men i modsætning til disse, benytter hollænderne sig af 3D film, lyd, lys, vandsprøjt, vindpust og bevægelses-effekter i forbindelse med: Porno. 

TipKan du ikke vente med at komme til Amsterdam, kan du lave din egen Virtual Reality-hjemmebioigraf, på den frække måde.

Den første film der vises i "biografen", handler om en fyr der rejser til Amsterdam og oplever Red Light District på en "meget sjov, sexet måde." Som tilskuer til dette, får man selv fornemmelsen for at besøge Bananenbar og et udvalg af vinduer, hvor man blandt andet kan opleve "ham" have sex i et boblebad. 

Det er efter sigende en fræk - men meget uskyldig måde, at opleve Red Light District på. 

ANNONCE

Attraktionen ligger i hjertet af Red Light District, og billetter til forestillingen koster 12.50 euro. 

Del

Seneste nyt

ANNONCE