Magasinet M!

6 Adam Sandler-film du SKAL se...

... På grund af disse møgfrække damer.

Grown Ups (2010)

mmm.dk - 6 Adam Sandler-film du SKAL se... mmm.dk

Salma Hayek, Madison Riley & Jamie Chung - Foto: Scanpix

Enten så elsker man, eller så hader man Adam Sandlers film. Men én ting kan man ikke tage fra manden: Han forstår at smide überlækre damer ind i hans film, så selv den største Adam Sandler-hader ikke kan andet end læne sig tilbage og nyde synet.

Salma Hayek spiller Adam Sandlers lækre kone i Grown Ups, mens den 20-årige model og skuespillerinde madison Riley og 27-årige skuespillerinde og reality-stjerne Jamie Chung spiller Rob Schneiders überlækre døtre(!!?)

 

Tjek 0:43 inde i klippet. Hvordan kan man andet end elske Grown Ups (Og Madison Riley)?

ANNONCE

 

You Don't Mess With The Zohan (2009)

mmm.dk - 6 Adam Sandler-film du SKAL se... mmm.dk

Emmanuelle Chriqui - Foto: Scanpix


Emmanuelle Chriqui
er en 33-årig canadisk skuespillerinde, der, udover sin rolle i Zohan, nok er mest kendt for tv-serien, Entourage, hvor hun spiller Sloan McQuewick, Eric Vince' lækre forlovede.

I Zohan spiller hun som bekendt over for Adam Sandler, der spiller en israelsk superagent, der forelsker sig i frisøren Dalia. Hun er af palæstinensisk afstamning, hvilket danner rammen om filmens konflikt. Det ironiske her er, at Emmanuelle Chriqui i virkeligheden er af jødisk afstamning. 

 

 

Just Go With It (2011)

ANNONCE
mmm.dk - 6 Adam Sandler-film du SKAL se... mmm.dk

Brooklyn Decker & Jennifer Anniston - Foto: Scanpix

 

24. februar har Adam Sandlers Just Go With It premiere. Og den byder på hele to verdensklasse-babes: 23-årige Sports Illustrated-model Brooklyn Decker og Venner-stjernen Jennifer Aniston. Vi har ikke set den, men gætter på, at Adam Sandler ender med at snave dem begge. Lucky Bastard.

 

ANNONCE

 

I Now Pronounce You Chuck And larry (2007)

mmm.dk - 6 Adam Sandler-film du SKAL se... mmm.dk

Jessica Biel - Foto: Scanpix

 

I I Now Pronounce You Chuck And Larry spiller Adam Sandler over for Kevin James, kendt fra den geniale sitcom Kongen af Queens. En film hvor de to hovedrolleindhavere indgår et fake partnerskab med henblik på at sikre brandmanden Larry Valentines (Kevin James) børns fremtid. Der er naturligvis visse fordele ved, at omgivelserne tror man er bøsse. Den klart største fordel er, at man kan slippe afsted med at rage på Jessica Biels bryster. Filmens klart bedste scene.

 

ANNONCE

 

 

 

Click (2006)

mmm.dk - 6 Adam Sandler-film du SKAL se... mmm.dk

Kate Beckinsale & Ireesha - Foto: Scanpix

De fleste af os ved, hvem Kate Beckinsale er. Og hvor lækker Kate Beckinsale er. Især i en stram læder/latex-dragt som vampyr (Underworld). Men hvor mange kender egentlig Ireesha - af navn? For ALLE, der har set Click, ved hvordan Ireesha ser ud. Se eller gense det herlige klip i et lille remix i videoen forneden.

 

 

ANNONCE

 

Spanglish (2004)

mmm.dk - 6 Adam Sandler-film du SKAL se... mmm.dk

Paz Vega - Foto: Scanpix

Det er ok, at være Adam Sandler-fan og ikke have set Spanglish. For den er faktisk ikke særligt god. Dét, der redder filmen, er dog den lækre og eksotiske 35-årige spanske skuespillerinde, Paz Vega.

 

bonusinfo: Paz Vegas far er pensioneret tyrefægter. Sejt.

ANNONCE

 

 

Del

Seneste nyt