Magasinet M!

6 af de længste computerspil nogensinde

Vi har fundet seks gode spil, der har frarøvet dig flere hundrede timer, men betyder det overhovedet noget, når man kan køre lastbil gennem Tyskland eller dræbe drager dagen lang?

6 af de længste computerspil nogensinde

Der findes enormt mange computerspil, der langsomt sniger sig ind på livet af dig og stille og roligt tager kontrollen over din tilværelse. Hvad end du er til World of Warcraft, GTA eller Tomb Raider, så kender du det helt sikkert. Du kan ikke stoppe med at spille. Vi har samlet en liste over seks spil, der har en tendens til at være lidt mere tidsrøvende end andre. På denne liste har vi ikke inkluderet online-spil, sandbox, MMO eller store strategispil, medmindre de er lange på grund af deres single-player indstillinger. 

6. Euro Truck Simulator 2

Udgivelsesår: 2012
Gennemsnitlig spilletid på at gennemføre spillet: 49 timer
Gennemsnitlig spilletid for at gennemføre alt: 396 timer

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at det tager rocker-lang tid at køre gennem Europa i en langsom lastbil. Alligevel var det en lidt ubehagelig nyhed at høre, at det tager godt 400 timer at gennemføre spillet. Må vi i samme forbindelse have lov til at anbefale Goat Simulator. Real thing.

ANNONCE
6 af de længste computerspil nogensinde

5. Gran Turismo 4

Udgivelsesår: 2005
Gennemsnitlig spilletid for at gennemføre spillet: 83 timer
Gennemsnitlig spilletid for at gennemføre alt: 336 timer

Gran Turismo 4 byder på en lang række udfordringer i forhold til race, baner og forskellige kørediscipliner. Og der er nok at gå i gang med. Man skal da nemlig have en goldrating, ikke? Hvis du ikke har nok i en bronze- eller sølvrating og insisterer på guld i alle kategorier og tests, så vil det cirka tage dig 300 timer at gennemføre. Vi har også hørt, at det kan lade sig gøre at komme igennem alle spillets race på kun 83 timer - det er dog eksempelvis ikke inklusiv marathonrace eller rallykørsel.

ANNONCE
6 af de længste computerspil nogensinde

4. Might And Magic - Heroes 6

Udgivelsesår: 2011
Gennemsnitlig spilletid på at gennemføre spillet: 100 timer
Gennemsnitlig spilletid for at gennemføre alt: 224 timer

Hvis du vælger at gennemføre Heroes 6 på det sværeste niveau, er der masser af timer, du kan brænde af i dette strategiske RPG-spil. Spillets primære historier er suverænt længere end andre spil i samme serie. Og så er der også en masse spændende kort, som det vil kræve mange ekstra timer at gennemføre - og husk nu, at det kun tæller med AI'en på 11.

ANNONCE
6 af de længste computerspil nogensinde

3. Dragon Quest VII

Udgivelsesår: 2001
Gennemsnitlig spilletid på at gennemføre hovedhistorien: 106 timer
Gennemsnitlig spilletid for at gennemføre alt: 257 timer

Når spilletiden er så lang, som den er i Dragon Quest aka Dragon Warrior, så er det på ingen måde unormalt, at man bliver en anelse afhængig af både selve spillet, men også spillets karakterer. Dragon Quest VII er det spil i serien, der har den længste historie. Det vil nemlig tage dig omkring 100 timer bare at komme igennem den ene historie alene. Og fordi det er et klassisk japansk spil, så er det ikke mærkeligt, at spillet også er fyldt op med en masse ekstra historier og ting, du kan spille, når du først har gennemført første del.

ANNONCE
6 af de længste computerspil nogensinde

2. Europa Universalis III

Udgivelsesår: 2007
Gennemsnitlig spilletid på at gennemføre spillet: 139 timer
Gennemsnitlig spilletid for at gennemføre alt: 609 timer

Europa Universalis-serien er den ultimative renæssance-historie, som giver dig en kompleks mulighed for at dominere hele kloden ved hjælp af politik, militærmagt og religion. Du kan spille i mere end 300 forskellige lande, der består af mere end 1700 provinser og havområder. Hvis du har en ambition om at spille alt helt færdigt, så kan du godt forberede dig på at sige farvel til livet. Mindst 600 timer. Husk det. 600 timer.

ANNONCE
6 af de længste computerspil nogensinde

1. Monster Hunter: Freedom Unite

Udgivelsesår: 2009
Gennemsnitlig spilletid på at gennemføre spillet: 150 timer
Gennemsnitlig spilletid for at gennemføre alt: 458 timer

Af nogle mennesker bliver dette spil kaldt det mest usunde spil - overhovedet. Det er en expansion til det populære Monster Hunter 2: Freedom og giver blandt andet spillere mulighed for at ranke højere end i noget andet Monster Hunter-spil. Din opgave er i bund og grund at dræbe drager og andre slags uhyrer. Og det skal du blive ved med. Og ved og ved og ved. Det er et ret ensartet, men næsten også meditativt spil, og så længe du er en champion i at dræbe monstre, hvem gider så gå op i, hvornår man sidst har set venner og familie?

Kilde: howlongtobeat.com

Leveret af KULTBOX.dk.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE