Magasinet M!

6 alternative filmslutninger

Rambo æder en kugle, Seth Rogen bliver plaffet ned og John McClane spiller russisk roulette med en bazooka...

6 alternative filmslutninger

Rambo: First Blood

 

Rocky og Rambo er to af de mest ikoniske filmhelte nogensinde. Hvis man havde besluttet sig for at vise sidstnævnte film, First Blood,  med den alternative slutning, havde Slys karriere nok set lidt anderledes ud i dag, da netop Rambo-figuren var med til at give Sly status som actionhelt numero uno. Se den chokerende afslutning her.

Original:

Alternativ:

 

 

Terminator 2

At kalde James Camerons mesterværk fra 1992 for 'dyster' er mildest talt en underdrivelse. Det svarer til at kalde tyskernes systematiske udryddelse af jøderne under 2. Verdenskrig for 'en smutter'. Derfor er vi egentlig meget glade for, at Cameron valgte at runde filmen af, som han gjorde, i stedet for den rosenrøde slutning, du finder nederst på siden. På den anden side, var vi sluppet for den pinlige 3'er og elendige 4'er

Original:

 

Alternativ:

 

 

I Am Legend

I Am Legend var og er en sindssyg fed film. Og det var den på trods af de usandsynligt dårligt animerede løver i starten af filmen og de alt for computeragtige "zombier" med de løse kæber. Filmen imponerer især fordi den bryder ud af den traditionelle Hollywood-skabelon og lader Will Smith dø til sidst i filmen. Derfor var vi også glade for, at filmselskabet valgte den originale slutning fremfor den alternative, hvor vi opdager, at den sure "zombie" blot er en liderlig vandskabning, der vil ha' sin skaldede kæreste tilbage.

Original:

Alternativ:

 

 

 

Pineapple Express

Alle de, som har set Pineapple Express, vil være enig med undertegnede i, at den er meget underlig. Og meget sjov. Seth Rogen spiller stævningsmanden Dale Denton, der som sidegesjæft sælger lidt marihuana. Da det hele begynder at ramle for Dale, bliver han jaget vildt, men ender selvfølgelig med at klare den i sidste ende. Så heldig er han dog ikke i den alternative slutning.

Alternativ slutning:

 

 

 

Army Of Darkness

Sam Raimi og Bruce Campells gyser-komedie fra 1992 handler om den seje Ash, der ved et uheld transporteres tilbage til 1300-tallet og må bekæmpe en hær af levende døde. I den originale slutning drikker Ash en trylledrik, der skal sørge for, at han sover længe nok til at igen vågne op i sin egen tid. I den alternative slutning 'sover han over sig' og vågner i stedet op i en postapokalytisk verden, hvor alt er kaos.

Original:

Alternate:

 

 

 

Die Hard 3

 

"Yippie kay yay motherfucker". Og med de ord siger vi på fornemmeste vis farvel til filmens hovedskurk Simon Gruber (spillet af en genial Jeremy Irons), der lider en fæl død i en smuk helikoptereksplosion. I den alternative slutning, tager filmen udgangspunkt i, at John McClane ikke fik ram på Simon Gruber. Måneder efter finder han ham i Østrig og tvinger ham til en omgang russisk roulette - med en bazooka. 

Original:

Alternate:

 

 

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt