Magasinet M!

6 fede gadgets du skal have med på eventyr

Vi har sonderet terrænet for rejsevenlige gadgets, og fundet 5 forskellige som du ikke kan undvære

6 fede gadgets du skal have med på eventyr
Wallet Ninja

Denne lille sag er højst sandsynlig det mærkeligste, som du nogensinde kommer til at stoppe ned i din kortholder. Mærkeligt, men virkelig nyttigt.

Det er en 16-i-1 del, som kan alt fra at skrælle en appelsin, bruges som telefonholder og åbne en BH, i tilfælde af du skulle have problemer med det.

"Men sådan en fætter er jo ofte i kategori med våben, og så kan jeg ikke have det med nogle steder?". Jo det kan du. Wallet Ninja er TSA-certificeret.

Pris: Cirka 80 kr.

Købes her

ANNONCE
6 fede gadgets du skal have med på eventyr
EC Technology Portable Power Bank

Sidste gang du var strandet på en lille ø sydvest for Hawaii, løb din smartphone tør for batteri, hvilket var lidt ærgerligt. Du har stadig ikke fået dine kammerater overbevist om, at du blev serviceret af tre halvnøgne skønheder. De kan af gode grunde ikke se nogle billeder. Den tid er overstået.

Næste gang du tager afsted, har du nemlig denne powerbank med. Hele tre USB indgange, og et så stort batteri, at du kan oplade din iPhone 6 fem gange.

Pris: Cirka 225 kr.

Købes her

ANNONCE
6 fede gadgets du skal have med på eventyr
Samsung Galaxy S7 Edge og Gear 360

Uanset om det er charterferie, vinterferie eller din første jordomrejse, er det ingen hemmelighed. En smartphone er livsnødvendig. Flagskibet Galaxy S7 Edge blev præsenteret i marts, og med en bedre batterilevetid og et forbedret kamera, virker den umiddelbart som en stensikker vinder. 

Lever du et adrenalin fyldt liv, vender snuden mod Gear 360. Et kamera, der både kan optage og tage billeder i 360 graders format. Der er altså rig mulighed, for at skyde vilde film, som dine kammerater bagefter kan nyde i VR.

Pris: Galaxy S7 edge, 6.499 kr. og Gear 360 3.199 kr.

Telefon her og kamera her

ANNONCE
6 fede gadgets du skal have med på eventyr
LifeStraw Personal

Nu er det slut med at drikke vandet i udlandet, og efter 30 minutter bruge resten af dagen på tønden.

Denne lille sag, som kun vejer 56 gram, kan filtrere op til 1000 liters vand i dens levetid. Hvilket må siges at være ret imponerende, kontra størrelsen på kun 22,5 centimeter i længden og 2,5 centimeter i bredden.

LifeStraw Personal er sikkert med 99,9%, som er nøjagtig den samme sats som kondomer. Så du kan roligt bare stikke den ind.

Pris: 175 kr.

Købes her

ANNONCE
6 fede gadgets du skal have med på eventyr
MiniPresso Handheld Espresso Maker

Til dig som elsker kaffe, og synes turen fra top til bund af Kilmanjaro er lidt for lang, bare for en lille espresso. MiniPresso kommer dig her til gode.

Det eneste du skal gøre, er at fylde den elegante dunk op med kogende vand og malede kaffebønner. Så er der kun tilbage, at nyde duften og smagen af frisk espresso.

Pris: 440 kr.

Købes her

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt