Magasinet M!

6 fede sommerfilm, du skal se!

Nu hvor sommeren nærmer sig med hastige skridt, har vi kigget på hvilke film, du skal se til sommer.

 

The Predators

Vi har tidligere kigget nærmere på de 10 film, du skal se i 2010. Artiklen finder du her. Men det er gået op for os, at vi har glemt seks fede kandidater, du se til sommer. Som ekstra bonus har vi sneget 1 film ind på listen, du IKKE skal se. Uanset hvor meget kæresten plager dig.

 

ANNONCE
mmm.dk - 6 fede sommerfilm, du skal se! mmm.dk

Indrømmet. Undertegnede var ikke den helt store fan af Alien vs. Predator-filmene. Det lyder umiddelbart som en god idé at mikse de to filmuniverser. Det var desværre bare lidt fesent udført. Og så fortjener de to super-seje filmmonstre altså hver deres film. Og med Robert Rodriguez' (Sin City) Predators ser det ud til, at vi får den første fede Predator-film, siden Arnold fyrede sin efterhånden legendariske oneliner - "You're one... ugly motherfucker" - af i den første Predator-film. Tjek traileren, og sig så ikke du ikke glæder dig.  

ANNONCE

Premiere: 29. juli

Salt

mmm.dk - 6 fede sommerfilm, du skal se! mmm.dk

Hun er svinelækker og modsat sine lækre hollywood-kolleger kan Angelina Jolie rent faktisk spille skuespil. Jolie spiller den effektive og über-lækre (kan hun andet) CIA-agent Evelyn Salt, som pludselig befinder sig på dybt vand, da hun beskyldes for at være russisk dobbeltagent med planer om at myrde den amerikanske præsident. Med andre ord har vi en film, der låner lidt fra Shooter med Mark Wahlberg og en hel del fra Bourne Identity-filmene. Smid der oveni en super-fræk Angelina Jolie med sort manke og du har muligvis sommerens fedeste film. 

ANNONCE

Premiere: 9. september (Ikke helt en sommerfilm, men næsten)

 

Shrek 4

mmm.dk - 6 fede sommerfilm, du skal se! mmm.dk

Efter makværket Shrek 3, skylder skaberne bag Shrek-filmene os at afslutte serien med manér. I Shrek Den Lykkelige er Shrek tilbage. Han er stadig grøn, men han er ikke den trold, han var engang. Borte er den tid, hvor han skræmte ophidsede bønder væk med sit brøl. I stedet signerer han høtyve som en anden celebrity. Han har sin elskede Fiona, han har sine troldeunger og et kongerige at passe på. Men han savner, dengang han var en RIGTIG trold. Man kan kun håbe på mere Shrek 1 + 2 og meget mindre Shrek 3

ANNONCE

Premiere:  8. juli.

 

The Last Airbender

mmm.dk - 6 fede sommerfilm, du skal se! mmm.dk

Efter M. Night Shyamalans sidste to makværk (Lady in Water og The Happening) kan det måske undre nogen, hvorfor vi vælger at tage instruktørens kommende projekt med på vores liste over fede sommerfilm, du skal se. Det gør vi af den simple grund, at traileren ser alt for fed ud. Og hvis man skal tro udtrykket: "3. gang er lykkens gang", kan vi allerede nu begynde at glæde os.

Premiere: 26. august

The A-Team

ANNONCE
mmm.dk - 6 fede sommerfilm, du skal se! mmm.dk

Et actionbrag baseret på den fantastiske 80'er serie af samme navn. Hannibal Smith (Liam Neeson) er tilbage, og med sig har han sit hold af tidligere specialstyrker, der har været fængslet for en forbrydelse, de ikke har begået. Nu går jagten ind på skurken, der fik dem buret inde... Forvent masser af eksplosioner, lækre damer, fede oneliners og voldfede actionscener.

 

ANNONCE

 

Premiere: 10. juni

 

 

Piranha 3-D

mmm.dk - 6 fede sommerfilm, du skal se! mmm.dk

Nu har "Piranha" fra 1978, der var en spoof over Steven Spielbergs "Dødens gab", fået en genindspilning - og dét i 3D. Handlingen? Du får et par stikord her: Spring Break, Fulde teenagere, der har sex i vandet - og en masse glubske piratfisk. Mere behøver vi ikke.

På rollelisten finder man bl.a. Elisabeth Shue, Ving Rhames, Christopher lloyd, den svine-lækre model Kelly Brook og legenden Richard Dreyfuss, der som bekendt spillede en af hovedrollerne i den første Dødens Gab-film.

ANNONCE

premiere: 9. september. (Ikke helt en sommer-film, men næsten)

Sex and the City 2

mmm.dk - 6 fede sommerfilm, du skal se! mmm.dk

Nej, nej, nej, nej. Stop så. Vi gider ikke se mere på middelaldrende kvinder i dyrt, fancy tøj, der nipper champagne og bitcher over deres kærlighedsliv. Hvis din dame/date/lækre nabo slæber dig i biffen for at lide en grusom og stille død i selskab med disse gamle damer, skal du være garanteret en belønning af de helt store, inden du siger ja. 

Premiere: Hvorfor, du skal jo ikke se den alligevel

ANNONCE
Del

Seneste nyt